Topavond Business Netwerk Haaglanden bij Avonturia!

Wat een feest en een gastvrijheid!

Niet iedere dag heb je een slang om je nek hangen, moet ook lid John Roozenboom van Caminada Notarissen gedacht hebben….. Bij Avonturia in Den Haag, waar de leden van Business Netwerk Haaglanden afgelopen donderdag een geslaagd bedrijfsbezoek mochten beleven, was dit allemaal mogelijk…

 

 

De emotie, passie en ondernemerschap van wijlen Jan Huijbers was voelbaar in het prachtige, enorme complex. Met een perfecte combinatie van food & drinks, netwerken, rondleidingen en dierlijke experimenten, bleek de avond een schot in de roos.

Eigenaar Jimmy Huijbers – die samen met Tamara Huijbers en Donald Huybers en de medewerkers een uitstekende gastvrijheid ten toon spreidde – was in zijn nopjes : “We vinden het hartstikke leuk om Business Netwerk Haaglanden hier te mogen ontvangen. Avonturia de Vogelkelder is de grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux. Naast een groot assortiment aan dierbenodigdheden bieden wij ook avontuurlijke activiteiten voor jong en oud. We bezitten een dierentuinvergunning en een eigen Mini Zoo, genaamd Mappa Mundia. Kortom, ruim 8.000 m2 Zoo, Expo en Fun!”.

 

 

Avonturia De Vogelkelder…. ‘a must for the bucketlist’ voor jong en oud…..

 

 

Avonturia De Vogelkelder

Kerketuinenweg 3

2544 CV Den Haag

Website: www.avonturia.nl

 

Terug naar home