Nieuwe vestiging Morena Boutique in Naaldwijk.

Wat een powervrouw is het toch ook: Tessa MTessa Morena de Niet! Afgelopen donderdag opende ze officieel na een mooie verbouwing haar Morena Boutique #2 in Naaldwijk. Met een uniek concept legt ze de focus op het geven van 1-op-1 Personal Training in een privé-omgeving.

 

 

Morena de Niet licht haar concept toe: “Morena Personal Training Boutique is er voor mensen die begrijpen dat het creëren van een krachtig lichaam de absolute basis is voor een krachtig leven. Bereid zijn om grenzen te verleggen en hun volledige commitment te geven. Bij Morena verleggen we grenzen, want stilstand is achteruitgang.”

 

Als topsporter reikte De Niet tot Nederlands kampioen op de 100 meter. “Wat ik in de sport geleerd heb, komt me in mijn ondernemerschap uitstekend van pas. Discipline, vastberadenheid, doorzettingsvermogen en passie zijn eigenschappen die je zowel voor topsport als voor ondernemerschap nodig hebt, aldus Morena de Niet.

 

Business Netwerk Haaglanden is trots om Tessa in haar ledenbestand te hebben.

 

 

Meer weten over haar bedrijf? Kijk dan op haar website www.morenapersonaltraining.nl of stuur een mail naar office@morenapersonaltraining.nl

 

 

Terug naar home