Nieuwe positionering: welkom The Fully Bookers!

Lid van Business Netwerk Haaglanden, Lead Tactics heeft een heldere herpositionering van het bedrijf uitgevoerd en daarbij een nieuwe naam! Welkom The Fully Bookers!

Eigenaar Mitchell Ling vertelt enthousiast: “Wij gaan ondernemers uit de hospitality wereld helpen met het maximaliseren van hun bezettingsgraad. Slimme marketing, representatieve websites en ‘gezellig drukke’ social media.”

The Fully Bookers is een online marketingbureau uit Den Haag, ontstaan vanuit een gecombineerde passie voor horeca, events en het internet. Aan de hand van 20+ jaar ervaring in de bovengenoemde branches, zet het team van Ling zich vooruitstrevend in voor hoofdzakelijk bedrijven in de hospitality en evenementen branche.

 

 

Ling licht verder toe: “We streven naar een groeistrategie dat niet alleen resulteert in meer tafelreserveringen, kamerboekingen en/of offerte aanvragen, maar ook zorgt voor langdurige relaties. Samen met onze klant ontwikkelen we een strategie die meebeweegt met de on-line ontwikkelingen, markt, doelgroep en visie van het bedrijf.”

Meer weten? Ga naar www.thefullybookers.com

The Fully Bookers

Binckhorstlaan 36 C233

2516 BE Den Haag

Tel: 085 303 8263

E-mail: contact@thefullybookers.com

Terug naar home