Car Dynamics uit Nootdorp nieuw lid Business Netwerk Haaglanden!

Steeds meer bedrijven weten Business Netwerk Haaglanden te vinden. Ook deze keer zijn we blij om weer een nieuw lid te mogen begroeten en toe te voegen aan ons ledenbestand: welkom Marcel Toet van Car Dynamics!

Car Dynamics is al meer dan 10 jaar een begrip in de automotive branche als de grossier van alle A-merken voor autodealers, garagebedrijven en inbouwspecialisten. Met een one-stop-shop model beschikt het team over specialistische know-how en jarenlange ervaring.

Eigenaar Marcel Toet: “Wij kennen onze klanten en de branche. Dankzij Car Dynamics komt u tijdens het inbouwen nooit meer voor verrassingen te staan zoals het ontbreken van of hebben van verkeerde aansluitmaterialen. Met ons uitgebreide gamma van produkten kunnen wij iedere auto optimaal aanpassen aan de wensen Van de klant. Van trekhaak tot Multimedia-systeem van carkit tot integratie van originele navigatie.”

 

“Car Dynamics kent een actieve buitendienst die de taal spreekt van de klant. Wij komen op de werkplek van onze klant en zien dagelijks wat er leeft en welke behoefte er is. Een heldere terugkoppeling aan de binnendienst en onze leveranciers zorgt weer voor de ontwikkeling van nieuwe toepassingen en producten,” aldus een enthousiaste Toet.

Meer weten over het bedrijf? Kijk op www.cardynamics.nl

Car Dynamics
Gildeweg 30
2632 BA Nootdorp
Telefoon: 015 310 05 77
E-mail: info@cardynamics.nl

Terug naar home