Aansluiting van PKF Wallast bij Business Netwerk Haaglanden!

Wellicht dat PKF Wallast nog niet altijd volledig zichtbaar is voor de buitenwereld. Maar PKF Wallast heeft met haar kernactiviteiten inmiddels een sterke positie in de accountancy- en belastingwereld opgebouwd. We zijn dan ook verheugd dat vanaf heden PKF Wallast ook te vinden is in het netwerk van BNH. Welkom Rene van Dijk & PKF Wallast als nieuw lid!

 

 

Rene van Dijk, al jarenlang partner, geeft de oorsprong van PKF aan: “Deze ligt in Delft waar het in 1959 opgericht is. In de ruim vijftig jaar van ons bestaan zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende belastingadviseurs- en accountantsgroep met vier vestigingen met bijna 200 medewerkers. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Delft. Daarnaast opereren we vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Woerden.”

 

 

De kracht bestaat volgens Van Dijk uit kennis en ervaring: “We zijn partner voor alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken. Lokaal, landelijk en internationaal profiteren onze klanten van de kennis en ervaring van onze accountants, fiscalisten, bedrijfsjuristen en business valuators,” aldus een enthousiaste Van Dijk.

 

Meer informatie vindt u via www.pkfwallast.nl

 

PKF Wallast

Delftechpark 40 Delft

Postbus: 332 2600 AH Delft

Tel: 015- 2606130

delft@pkfwallast.nl

Terug naar home