SAVE THE DATE: bedrijfsbezoek bij Avonturia De Vogelkelder op donderdag 19 september!

Op donderdag 19 september organiseert Business Netwerk Haaglanden (BNH) een bedrijfsbezoek bij Avonturia De Vogelkelder. Vanaf 17.00 uur zijn leden en relaties van BNH van harte welkom aan de Kerketuinenweg 3 te Den Haag. Tijdens een rondleiding en een business borrel met diverse hapjes en drankjes zorgen eigenaren Jimmy en Donald Huybers ervoor dat de bezoekers niets te kort komen op het complex van ruim 8.000m2.

Wat een uniek concept. Zien is geloven…. Al 41 jaar een begrip in Den Haag en verre omstreken. Avonturia brengt je in eigen werelden: reptielen-, vogel, honden-, katten- knaagdieren-, vissen en kadowereld. Met een eigen brasserie, dierenkliniek en webshop.

Jimmy Huybers licht toe: “We vinden het leuk om de leden van BNH te ontvangen in een belevingswereld wat staat voor Zoo, Expo en Fun. Je komt van alles tegen bij ons: dwergaapjes, vossen, stokstaartjes, vleermuizen en noem maar op tijdens een toer in onze mini-Zoo. Wij inspireren voor jong en oud natuur- en dierenliefhebbers in een avontuurlijke omgeving. Het mooie is dat we dit nu eens kunnen combineren met een bezoek door BNH. Het belooft een leuke bijeenkomst te worden. Het is dan ook een aanrader om erbij te zijn op 19 september.”

Wilt u aanwezig zijn en ook aansluiten bij BNH, stuur dan een aanvraag in via info@businessnetwerkhaaglanden.nl en u ontvangt een reactie.

Meer informatie over de grootste dierenwinkel van Nederland vindt u via www.avonturia.nl

Terug naar home