Prachtige opening nieuw kantoor SocialLane!

Een trots moment voor het ondernemerspaar Jochem en Petrouschka van Loon gisteren tijdens de officiële opening van hun nieuwe locatie aan de 2e haven te Scheveningen! Met een speciaal moment toen de kinderen van het echtpaar met een boot varend door de haven aan land gebracht werden om de sleutel van hun nieuwe pand te overhandigen. De opening was ondanks het vochtige weer een warm samenzijn van mensen, die allen hun felicitaties kwamen overbrengen voor het prachtige trendy ingerichte kantoor van SocialLane.

 

 

Jochem van Loon onderging het met een tevreden gevoel: “We hebben een speciale ruimte genaamd ‘Socialdock’ wat door externe partijen gehuurd kan worden voor vergaderingen, kleinschalige feestjes en intieme diners. Op deze stellen we onze nieuwe kantoorlocatie tot de beschikking van anderen.”

“We zijn heel blij met deze nieuwe locatie, zodat we onze opdrachtgevers en medewerkers nog beter kunnen faciliteren in onze toenemende activiteiten. Trots, zeker toen de kinderen de sleutel kwamen overhandigen,” aldus de altijd enthousiaste Petrouschka van Loon.

Na de officiële opening konden de aanwezigen het pand verder bekijken, waarbij een DJ voor de begeleidende muziek zorgde. De haring en de andere hapjes en drankjes lieten de aanwezigen zich goed smaken.

 

 

BNH wenst Jochem en Petrouschka veel succes met hun activiteiten op hun nieuwe locatie!

Over SocialLane

SocialLane is een no-nonsense online marketingbureau waar enthousiaste mensen de digitale wegen afstruinen. Met concrete resultaten die bijdragen aan de groei van de diverse opdrachtgevers.

 

Meer weten over SocialLane, kijk op de website www.sociallane.nl

Terug naar home