Team Intro onderdeel organisatie Haringparty Scheveningen!

Komende vrijdag 14 juni 2019 is het zover: de Haringparty 2019 van Scheveningen voor ondernemers. Hét grootste netwerkevenement van Scheveningen. Diverse partijen slaan de handen ineen en maken het mogelijk om tussen 17.00 en 19.00 uur te netwerken onder het genot van Hollandse Nieuwe én bitterballen!

 

Foto: links Jan Kuyt van Team Intro

 

Ook Business Netwerk Haaglanden is uiteraard van de partij. Leonard Van Spronsen hierover: “Ons lid Jan Kuyt van Team Intro neemt deel aan de organisatie en heeft voor onze leden een aantal kaarten beschikbaar gesteld tijdens de afgelopen Lentelunch 2019. Een leuk gebaar!”

 

 

In het thuisgebied van Team Intro wordt het vrijdag een mooie gelegenheid om ondernemers te ontmoeten tijdens deze Haringparty. Dit vindt plaats op de Dr. Lelykade ter hoogte van DOK28, Brouwcafé de Hofnar en De Dagvisser.

Voor de grootste Haringparty slaan belangrijke kopstukken uit het Scheveningse bedrijfsleven de handen ineen. De Gemeente Den Haag, Rabobank Regio Den Haag, de Belangenvereniging Schevenings Havengebied, Team Intro en natuurlijk de visbranche zijn hierin vertegenwoordigd.

Bent u lid van BNH en wilt u ook aanwezig zijn? Mail naar info@businessnetwerkhaaglanden.nl Uw aanvraag wordt dan beantwoord.

Fotocredits: Dick Teske

Terug naar home