Rabobank Regio Den Haag schuift definitief aan bij Business Netwerk Haaglanden ….

Ook een deel van de bancaire Haagse wereld voegt zich als lid bij het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Rabobank Regio Den Haag en in het bijzonder het team van directeur Bedrijven Richard van Maurik, van harte welkom als nieuw lid!

“Een bank zoals Rabobank in Haaglanden kan natuurlijk niet ontbreken binnen het netwerk van BNH. We zijn dan ook blij met de toetreding van de Rabobank,” aldus Leonard Van Spronsen.

 

 

Richard van Maurik, directeur Bedrijven, licht toe: “Uiteraard niet en we zien de positieve ontwikkeling van BNH binnen het netwerk. We kennen inmiddels Leonard van Spronsen en Steven Corijn wat langer, maar gezien de wisselingen binnen onze bank, heeft het even geduurd. Samen met Renata Brabander zijn we sinds kort onderdeel van de nieuwe directie en mengen ons graag binnen het ondernemerschap in de regio.”

 

Foto rechts: Richard van Maurik van de Rabobank Regio Den Haag

Terug naar home