Karel Kamp BV sluit zich aan bij Business Netwerk Haaglanden!

Bedrijven die voldoen aan onze aanmeldingscriteria zijn bij Business Netwerk Haaglanden (BNH) van harte welkom. En uiteraard geldt dit ook voor Karel Kamp BV, waar eigenaar Angelo Zuppelli besloten heeft om zich per direct aan te sluiten bij BNH. Welkom Angelo!

Zuppelli licht toe: “BNH is ons niet onbekend. Vorig jaar zijn we eens te gast geweest tijdens een bijeenkomst en dat beviel goed. We zijn met Karel Kamp BV al sinds 1925 een begrip in de regio Haaglanden. Netwerken is in deze tijd belangrijk en we merken dat BNH goed aan de weg timmert. We sluiten dan ook graag aan.”

Over de activiteiten van Karel Kamp BV is Zuppelli helder in zijn visie: “Niet iedereen heeft kennis van renovaties en gevels. Het is ons vak. We zijn pas tevreden als de klant dat is. Kwaliteit en vakmanschap staan centraal. Karel Kamp BV is dan ook een toonaangevende leider in de branche voor alle gevelwerken. Alléén vaklieden die VCA gecertificeerd zijn, zorgen voor onze uitgebreide klantenkring zoals woningbouwverenigingen, VVE’s en bouwbedrijven. En dat werkt!”

Meer weten over Karel Kamp BV? Kijk dan op hun website www.karelkamp.nl

 

Karel Kamp BV

Zilverstraat 74

2544 EL Den Haag

Tel. 070 – 35 987 88

Terug naar home