Gezocht: bouwbedrijven voor beveiligingsopdrachten regio Haaglanden….

Menig bedrijf is meestal in een continue zoektocht naar nieuwe opdrachtgevers. Ook in het netwerk van Business Netwerk Haaglanden.

Zo ook voor Cees Hofland, eigenaar van Hofstad Security BV en lid van BNH. Hofstad Security is een bekende naam in de regio Haaglanden op het gebied van beveiliging in brede zin. Hofstad Security is een erkende opleider van beveiligers.

Hofland is duidelijk: “Zorg voor de lokale economie! Mijn bedrijf heeft ongeveer 100 medewerkers. Wij helpen mensen in onze regio weer aan het werk en geven contracten waar anderen dat laten. Ook geven wij in de regio een hoop terug aan de maatschappij, door middel van sponsoring aan ouderen, kinderkampen en gehandicapten.”

Foto: in het midden Cees Hofland tijdens de Lentelunch 2019 van 22 mei jl

Hofland is op zoek naar bouwbedrijven waar hij in de regio Haaglanden beveiligingswerkzaamheden voor kan uitvoeren. “Eerlijk gezegd probeer ik onze diensten bij bouwbedrijven aan de man te brengen. Dit gaat echter moeizaam. Je komt er bijna niet binnen. Onze thuisbasis is Scheveningen en Den Haag. Hier zijn talloze bouwprojecten waar bedrijven van ver buiten Den Haag komen werken voor beveiliging. Wellicht dat iemand uit het netwerk weet hoe we Hofstad Security BV onder de aandacht kunnen brengen. Het is in onze regio tenslotte van belang om onze mensen aan het werk te houden. Zeker ook mensen die wat moeilijker aan werken komen inclusief ouderen. Die geven we graag een kans!”

Kunt u Cees helpen met de zoektocht? Bel of mail Cees via onderstaande gegevens. Kijk anders ook even op de website www.hofstadsecurity.nl

Hofstad Security BV

Nieboerweg 1
2583 JT Scheveningen

+31 (0)70 2136763

info@hofstadsecurity.nl

 

Terug naar home