Druk bezochte Haringparty Scheveningen in stijl!

Het was gisteren genieten aan de kade op de Doctor Lelykade in het zonovergoten Scheveningen. De Haringparty Scheveningen – perfect georganiseerd door DB Evenementen van Peter Boelhouwer – bleek een voltreffer. Honderden ondernemers hadden de moeite genomen zich te mengen tussen de diverse drankjes, de Hollandse Nieuwe en andere hapjes.

Ook Business Netwerk Haaglanden had de uitnodiging van lid Team Intro met beide handen aangegrepen. Diverse leden stortten zich dan ook in het haringgedruis. Met dank aan Jan Kuyt en Serge Soyer was het een ideale vrijdagmiddag om nog even de laatste nieuwtjes met elkaar te delen en nieuwe verbindingen te leggen.

Een haringparty zou geen haringparty zijn als er geen overhandiging van het eerste haringvaatje plaats zou vinden. Wethouders Richard de Mos en Boudewijn Revis van de Gemeente Den Haag en Richard van Maurik van
de Rabobank Regio Den Haag volbrachten deze ceremonie zonder problemen, alvorens zich te storten op het netwerken en de heerlijke Hollandse Nieuwe.

Kortom, een prima initiatief van het Scheveningse bedrijfsleven dat zeker in 2020 voor herhaling vatbaar is…..!

Foto boven van links naar rechts: Serge Soyer, Richard de Mos, Boudewijn Revis en Richard van Maurik in het Scheveningse haringgedruis! (Foto is vrij van gebruik o.v.v. bron)

Terug naar home