Magische lancering nieuw Mercedes-Benz Flagshipstore Den Haag!

Open dag op zaterdag 25 mei!

Na een intensieve verbouwingsperiode van meer dan een jaar is de eerste Mercedes-Benz Flagshipstore van Europa een feit. Afgelopen donderdagavond was BNH aanwezig bij de officiele VIP opening van het prachtige verbouwde pand. En wat voor één….magie van het hoogste niveau!

Het was top. Lid van Business Netwerk Haaglanden Yusuf Celik had al gewaarschuwd en aangegeven dat de opening – maar zeker ook het gehele Mercedes Benz Flagshipstore in Den Haag – magisch zou worden. En daar was geen woord van gelogen! Na het openingswoord van Sander van Kouwen, CEO van Mercedes Benz Den Haag, ontvingen de aanwezigen een routeoverzicht om stapsgewijs het hele pand en de vele prachtauto’s te kunnen aanschouwen. Onderweg kon men genieten van allerlei heerlijke, verrassende versnaperingen.

 

Hoogtepunt van de avond was zonder twijfel de slotact met Van Kouwen en Jeroen van der Heiden die als goochelaarsduo uit de hoge hoed kwamen. Magic was het toverwoord en dat was zeker van toepassing op deze magistrale officiële openingsavond.

Op zaterdag 25 mei is er voor de bezoekers de gehele dag Open Huis met de gelegenheid om het magische pand en de vele auto’s te aanschouwen. U bent van harte welkom.

 Open Huis Mercedes-Benz Flagshipstore Den Haag

Datum: Zaterdag 25 mei 2019

Tijd: 10:00 uur – 16:00 uur

Adres: Donau 42, Den Haag

 

Terug naar home