Trouvé

Kantoorgebouw ‘DE PELIKAAN’
Ligusterbaan 18 A
2908 LW Capelle aan den IJssel

 

010-7200814

info@trouve.nl Bekijk website

Trouvé is de Specialist in passende totaaloplossingen om documenten te scannen, digitaal te beheren en te archiveren. Trouvé biedt het beste in Digitaal Werken om efficiënt, optimaal, veilig en betrouwbaar te kunnen werken. Met 13 jaar ervaring levert zij klanten passende totaaloplossingen voor het verwerken van papieren en digitale data. Hiermee worden processen en communicatie verbeterd, klantentevredenheid verhoogd, systemen en data gekoppeld, veilig en betrouwbaar gewerkt en voldaan aan de wet- en regelgeving. Met de gerenommeerde producten waarmee Trouvé werkt om te scannen, herkennen, archiveren en te beheren is Trouvé een toonaangevende leverancier voor elk soort organisatie. Tientallen organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, transport, groothandel en financiële dienstverlening werken met deze oplossingen van Trouvé. Ook als u klein van omvang bent of liever in fases het digitale werken wilt invoeren, dan kan Trouvé u uitstekend daarmee van dienst zijn.

Mede-eigenaar Hugo van der Pot is een bekende vanuit het netwerk en heeft zowel belang in het Zeeuwse zakenleven als daarbuiten. Hugo deelt het netwerk graag en is daarbij van toegevoegde waarde om bedrijven en organisaties met elkaar te verbinden.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier