Restaurant Savarin

Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk

070-30 72 050

info@savarin.nl Bekijk website

Savarin – Restaurant, Hotel & Spa

 

Restaurant, Hotel & Spa Savarin, gelegen tussen het koninklijke Den Haag en het historische Delft, is een oase van rust in de drukke Randstad.

 

Het restaurant van Savarin heeft al jarenlang de naam opgebouwd als gastronomisch restaurant en is aangesloten bij de Jeunes Restaurateurs d’Europe. In 2011 hebben het vijfsterren hotel en Cityspa Spavarin haar deuren geopend en de traditie van gastvrijheid voortgezet. Savarin is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Al die ingrediënten – schoonheid, sfeer en kwaliteit – komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd dat wij onze gasten meer bieden dan culinair genieten: Een bezoek aan Savarin is een belevenis!

 

Restaurant, Hotel & Spa Savarin is gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer en ligt slechts op 10 minuten afstand van Rotterdam-The Hague Airport en 25 minuten van Amsterdam Schiphol Airport. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid (tegen betaling per nacht) op eigen terrein.

 

Wij beloven u een verblijf dat al uw verwachtingen zal overtreffen.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier