Restaurant Het Binnenhof

Bocht van Guinea 6

4461 BC Goes

0113-227405

info@restauranthetbinnenhof.nl Bekijk website

Restaurant het Binnenhof is gesitueerd in het “oude” Goes. Voor 80 jaar heeft het de functie Café gehad waarna dit pand is omgetoverd tot een prachtig restaurant.

Geniet van de huiselijke sfeer en prachtige gerechten. U kunt hier ook zakelijk terecht, dit mede door de verschillende ruimtes die het restaurant heeft, waardoor u apart kunt zitten en tegelijkertijd kunt genieten van de heerlijke gerechten die Arjan in zijn keuken met alle aandacht bereidt.

De vis komt vers binnen vanuit de Vismijn Colijnsplaat en vlees en groente haalt Arjan zelf op zodat hij alleen het beste meeneemt, ijs wordt zelf gedraaid en ook de bonbons komen uit eigen patisserie, kortom een eerlijke en verse keuken.

Bij eigenaar Arjan Suijkerbuijk is de aftrap geweest van Business Netwerk Zeeland. Een topavond met een uitstekende gastheerschap van Suijkerbuijk en zijn team. Kortom, een aanrader in Goes!

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier