NFGD Audiovisueel

NFGD Zoetermeer BV
Koraalrood 48
2718 SC Zoetermeer

079 – 361 12 99

info@nfgd.nl Bekijk website

De NFGD is het oudste audiovisuele bedrijf van Nederland en de meest flexibele partij om mee te werken als u AV-oplossingen zoekt voor het effectief en efficiënt vertellen en verspreiden van verhalen, boodschappen en entertainment.

 

ALLEEN EXCELLENTE COMMUNICATIE VERANDERT DE WERELD
Het is onze visie dat alleen de best vertelde verhalen overtuigen en voortleven en mensen werkelijk betrekken. Mits gepresenteerd en gedistribueerd – in een wereld met meer en meer gefragmenteerde media, meer en meer schermen en devices en steeds minder tijd – door de beste hardware, software en ondersteunende content. Aldus geven we de verhalen meer impact. En de storytellers (onze klanten) meer manieren om maximaal te focussen op hun boodschap en creativiteit.

 

Als gevolg verzorgen we bij de NFGD complete end-to-end solutions; van de assessments tot het systeemontwerp en de installatie, voor alle diensten rond congreszalen, auditoria, evenementen, web casting en tot en met cloud services en content productie en –programmering.

 

Van AV-installaties voor sportevenementen, boardrooms, collegezalen en rechtbanken tot en met video conferencing voor overheden en multinationals tot narrowcasting en virtuele events voor het MKB en digital signage voor publieke ruimten.

 

Onderhoudsdiensten, verhuur en verkoop maken daar onlosmakelijk deel van uit, omdat we de klanten daarmee zelfvoorzienend maken en ten volle laten profiteren van de geweldige mogelijkheden die de audiovisuele en collaboration tools bieden.

 

De NFGD kiest er dus voor als brede specialist van alle toegepaste AV-technieken en als full-service bedrijf in de markt te staan. Zo kunnen we namelijk iedereen helpen, van klein tot groot – wat past bij onze missie van alle audiovisuele techniek voor iedereen toegankelijk en eenvoudig maken.

 

MVO, MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN
Corporate responsibility en duurzaam opereren zijn begrippen die ons nooit verrast hebben. Of het moet zijn omdat ze door een maatschappelijke discussie plots benoemd werden als nieuw en belangrijk en geïntegreerd moesten worden. Een zwaktebod volgens ons; het zijn normale uitingen van goed ondernemerschap.

 

Misschien zeggen we dit omdat we al 70 jaar kernwaarden hanteren: uitgangspunten waar we al ons denken en doen aan toetsen. Ze vormen onze drive – en zijn de resultanten van onze missie, al sinds we een bedrijf werden:

 

  • Het onmogelijke mogelijk maken: Onderzoekend, vergelijkend, adviserend; we realiseren het;
  • Flexibel: Snel schakelend, linksom of rechtsom, probleemoplossend;
  • Echt: Oprecht, geloofwaardig en betrouwbaar, aanspreekbaar voor alles;
  • Uitzonderlijk: Gecommit om unieke belevenissen te creëren die iedereen in vervoering brengen;
  • Innovatief: Zeer creatief, met altijd het streven nieuwe ideeën en technologieën te verbinden aan zakelijke realiteiten;
  • Betrokken: Integraal, open en geïnvolveerd met onze klanten, partners, werknemers en de communities waarvoor we het doen.
  • We vertalen dit intern naar concrete daden en naar de kwaliteit van de organisatie (aandacht voor mensen, onderwerpen en planning) en, inderdaad, met als gevolg net zo goed naar verschillende initiatieven voor duurzame ondernemingsoplossingen.
Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier