Molenaar Betonindustrie BV

Albert Joachimikade 49
4463 AA Goes

0113-223030

sales@molenaar-beton.nl Bekijk website

Molenaar Betonindustrie levert voor u de beste betonproducten. Dat doen we al sinds 1953, en nog altijd met veel plezier en expertise. Onze jarenlange ervaring zetten we graag in en dat levert unieke producten op. Bij Molenaar kunt u rekenen op oplossingen voor uw ‘betonproblemen’ en daarbij gaan wij altijd voor een zo hoog mogelijke duurzaamheid. Een duurzaamheidseis van 100 tot 200 jaar is geen uitzondering. En hebben we het gewenste product niet? Dan ontwikkelen we er een op maat, speciaal voor u!

Inmiddels zijn we actief in binnen- en buitenland en hebben we miljoenen producten geleverd voor onder andere bruggen, wooncomplexen, wegen, tunnels en hallen. Wie weet staat uw project dan binnenkort ook in ons portfolio.

Molenaar Betonindustrie is in 1953 opgericht door Adrianus Molenaar. In 1986 neemt zijn zoon, Jaco Molenaar, hem over. Die wordt op zijn beurt in 2018 weer opgevolgd door zijn zoon: Corné Molenaar, in dienst sinds 2009. Zo is ondertussen de 3e generatie actief in het sterke familiebedrijf.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier