EK Electronics BV

Kreeft 19a
4401 NZ Yerseke

0113-576033

info@ekelectronics.nl Bekijk website

EK electronics is een jong en veelzijdig bedrijf dat de afgelopen jaren zijn vakkundigheid en specialisatie heeft bewezen op het gebied van elektrotechniek. Het bedrijf werd in 1996 opgericht door de heer Erik van Westen.
Destijds was EK Electronics vooral actief binnen de visserijsector maar al snel breidde het dienstenpakket zich uit tot een totaalpakket van diverse specialismen.

EK Electronics voert momenteel projecten uit voor:

  • Scheepvaart
  • Offshore
  • Industriële automatisering
  • Utiliteit

Met het professionele team dat allemaal het VCA-certificaat bezit, zorgt EK Electronic ervoor dat alles op het gebied van elektrotechniek helemaal in orde is. Het werk omvat de gehele verzorging van elektrotechnische installaties die nodig zijn voor nieuw- of verbouw: van engineering tot en met installatie.

Binnen verschillende branches is het van groot belang dat alles 24 uur per dag, 7 dagen per week operationeel is. Voor vaste klanten heeft EK Electronics dan ook altijd iemand beschikbaar.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier