CS2001

CS2001 B.V.

Mr. P. Droogleever Fortuynweg 55

2533 SP Den Haag

070 - 440 04 10

Bekijk website

De organisatie van Cleaning Service 2001 B.V. focust zich op allround en specialistische dienstverlening. Wij richten ons op een breed scala van diensten in ons vakgebied en focussen ons op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit resulteert in accurate dienstverlening voor mens, maatschappij en milieu.

 

Schoonmaken is een wezenlijk onderdeel van een bedrijfsproces. Een bedrijf functioneert optimaal in een opgeruimde en hygiënische setting. CS 2001 zet zich maximaal in voor een optimale schoonmaakdienstverlening en werkt op basis van open en heldere afspraken met onze klanten.

 

Daarbij geld: “Afspraak is Afspraak!”. Bovendien stellen wij ons flexibel op in situaties waarin een klant ons verzoekt om het schoonmaakproces incidenteel aan te passen.

 

CS 2001 denkt mee met de klant. Waar nodig staat zij een klant bij met meer facilitaire diensten dan schoonmaak alleen. Het streven is gericht op perfectie, zorgvuldigheid en een gecontroleerde aanpak. Dit biedt de beste garantie voor tevredenheid van alle betrokkenen.

 

Het is voor CS 2001 de gewoonste zaak van de wereld om gedreven en met kennis van zaken aan de slag te gaan. De 120 medewerkers staan graag voor u klaar, goed opgeleid, gemotiveerd en met een “hands on” mentaliteit. De medewerkers worden aangestuurd door een enthousiast Management Team.

 

Het Management Team van CS 2001 bestaat uit dienstverleners in hart en nieren. Gezamenlijk heeft het kader meer dan 150 jaar ervaring met dienstverlening zowel in de gezondsheidszorg, housekeeping service, regulier schoonmaakonderhoud van zowel kantoren, kinderdagverblijven, scholen, evenementen schoonmaak en industriële objecten met de daaraan verbonden specifieke eisen. Allemaal opgeklommen van schoonmaker tot manager in het schoonmaakvak kennen zij het klappen van de zweep.

 

Het Management Team heeft een open oor voor de wensen van zowel de opdrachtgevers als die van de eigen medewerkers. Soms betekent dit een bredere invulling van facilitaire diensten dan uitsluitend schoonmaak. De beleving van de dienstverlening op de werkvloer is waar het vooral om gaat. Een belangrijke graadmeter van ons werk.

 

De relatie met onze opdrachtgevers en medewerkers kenmerkt zich door open communicatie, snel handelen en betrokkenheid. Dit laat zich vertalen in langdurige contracten en een zeer laag ziekteverzuim en verloop van medewerkers.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier