B-Apart Hotels

b-apart

Stadhoudersplantsoen 18
2517 JL Den Haag

070 - 302 00 20

thehague@b-aparthotels.com Bekijk website

Concept
B-aparthotels is een keten van appartementhotels die een werkingssysteem heeft ontwikkeld dat een hoge klantwaarde biedt, door een huiselijke leefomgeving te creëren (een thuis ver weg van huis), gekenmerkt door een comfortabele en ruime kamer met service tegen betaalbare prijzen.

 

Onze visie bestaat erin onze gasten een uitzonderlijke ervaring te laten beleven, door een unieke combinatie te bieden van hotelvoordelen in een huiselijk kader. Het aparthotel heeft appartementen in verschillende groottes, dus u kunt de juiste accommodatie vinden die aansluit bij uw behoeften. In al onze gebouwen vindt u 5 verschillende types accommodatie:

 

  • Executive kamers van 25-30 m², voor een bezetting van maximaal 2 personen
  • Business appartementen van 35 m², voor een bezetting van maximaal 2 personen
  • Duplexen van 70-80 m², voor een bezetting van maximaal 4 personen (alleen in Montgomery)
  • Appartementen met 1 slaapkamer van 45-50 m², voor een bezetting van maximaal 3 personen
  • Appartementen met 2 slaapkamers van 70-75 m², voor een bezetting van maximaal 5 personen
  • Penthouses van 80-95 m², voor een bezetting van maximaal 6 personen

 

Geschiedenis
De B-aparthotels groep werd opgericht in 2001, met de verwerving van de eerste twee aparthotels in Brussel, Louise en Montgomery. 7 jaar later kocht de groep nog twee gebouwen: Ambiorix in de buurt van de Europese Commissie, en Grand place, pal in het centrum van de stad.

 

Het eerste werd geopend in 2008, en Grand place opende zijn deuren in 2009. In 2011 verwierf B-aparthotels Regent, dat het jaar nadien geopend werd. Deze tussen Grand Place en Ambiorix gelegen accommodatie biedt een perfecte locatie in het centrum van de stad, en de Europese wijk is te voet bereikbaar.

 

2014 was het jaar dat de groep internationaal actief werd. De aankoop van een gebouw in Den Haag, Nederland, liet immers toe dat het bedrijf een nieuw alternatief kon bieden voor diegenen die het buurland van België wilden ontdekken.

 

2016 was een zeer druk jaar voor B-aparthotels, omdat er twee nieuwe gebouwen geopend werden, en er één verkocht werd.Ons eerste bezit, Louise, werd verkocht om zich te vestigen in Antwerpen, België. In datzelfde jaar opende Kennedy, in Den Haag, de deuren voor het publiek. In 2018 zullen Ambiorix en Montgomery gerenoveerd worden, en zal ook een nieuw gebouw in Amsterdam geopend worden.

 

Visie
Het is de ambitie van B-aparthotels om de bestaande portefeuille te ontwikkelen, door nieuwe gebouwen in te planten binnen de Benelux, Scandinavië en West-Europa.
Het doel is om tegen 2022 30 B-aparthotels te ontwikkelen.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Zeeland ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier