Dineren met Directeuren op 12 december bij Restaurant Katseveer

Sfeervol netwerkdiner van Business Netwerk Zeeland in Wilhelminadorp!

Beste lid,

De locaties van de bijeenkomsten van Business Netwerk Zeeland (BNZ) zijn veelal parels uit de regio. Of het nu vanuit Schouwen-Duiveland, Beveland of Zeeuws-Vlaanderen is. Zo ook de locatie voor een geheel nieuwe ‘Dineren met Directeuren’ op dinsdag 12 december 2023, waarbij het informeel netwerken bij BNZ weer voortgezet wordt. We zijn deze keer te gast in Wilhelminadorp bij het bekende Restaurant Katseveer, waar de heren Paul Labruijere en Leon Vermaire ons gastvrij zullen ontvangen.

U wordt vanaf 18.00 uur ontvangen met een welkomstdrankje, waarna we u een interessante netwerkavond voorschotelen bij Restaurant Katseveer. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner.

 

Foto: Restaurant Katseveer, op 12 december het decor voor een nieuwe ‘Dineren met Directeuren’

 

PROGRAMMA

In samenwerking met chef-kok Leon Vermaire wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio en daarbuiten kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een speciale proeverij volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk-gerelateerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees, vis of vegetarisch) samengesteld.

 

18:00 -18:30 uur:  Inloop & welkomstdrankje

18:30 -18:40 uur:  Welkomstwoord door organisatie

18:40 -19:25 uur:  Proeverij – voorgerecht

19:25 -20:00 uur:  Intermezzo 1

20:00 -20:30 uur:  Proeverij – hoofdgerecht

20:30 -20:45 uur:  Intermezzo 2

20:45 -21:00 uur:  Proeverij – nagerecht

21:00 -21:30 uur:  Koffie, napraten en netwerken

 

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Zeeland. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 50 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Leden van Business Netwerk Zeeland betalen uiteraard geen bijdrage (voor 1 persoon). Eventuele introducés (na akkoord directie BNZ) betalen een bijdrage van 155,- euro per persoon. Genoemd bedrag is inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de bijdrage om aanwezig te mogen zijn.

De directie van Business Netwerk Zeeland behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Zeeland. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkzeeland.nl

Hopelijk tot dinsdag 12 december!

(Binnenkort kunt u zich hiervoor aanmelden)

 

Aanmelden Dineren met Directeuren Business Netwerk Zeeland bij Katseveer op 12 december