Bedrijfsbezoek Omoda – Zierikzee op 14 maart 2023

Op dinsdag 14 maart 2023 van 16.30-19.30 uur is Business Netwerk Zeeland (BNZ) op bezoek bij BNZ-lid Omoda te Zierikzee. Een interessant bezoek waarbij de ontwikkeling en ondernemerschap van het bedrijf centraal staat. Aan de hand van een presentatie door Wilhelm Verton en een rondleiding wordt inzicht gegeven hoe dit bedrijf is opgebouwd en zich in de afgelopen jaren enorm ontwikkeld heeft, zowel offline als online. Leden van BNZ worden persoonlijk voor deze bijeenkomst uitgenodigd.

 

 

Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

16.30 uur: inloop & ontvangst met hapje/drankje

17.00 uur: presentatie + rondleiding bij Omoda

18.15 uur: netwerken onder genot hapje/drankje

19.30 uur: afsluiting/einde bijeenkomst

 

Over Omoda:

Omoda is een Nederlandse fashionretailer die in 2000 werd opgericht. Het familiebedrijf uit Zierikzee heeft diverse winkels in Nederland en een vestiging in Antwerpen en richt zich daarnaast op online verkoop van kleding, schoenen, tassen en accessoires in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken.

 

Foto: Wilhelm Verton (links vooraan), gastheer van Business Netwerk Zeeland op 14 maart.

 

‘Als familiebedrijf sinds 1875 zijn wij binnen de retail marktleider voor alle schoenenliefhebbers. We groeien snel in Nederland en België met 33 winkels, maar blijven ook financieel gezond. Inmiddels werken nu reeds meer dan 600 personen bij ons. Ook onze online shop is succesvol, zodat onze klanten wereldwijd hun schoenen kunnen bestellen, ‘ aldus Verton die onlangs de 5e generatie in de personen van Marlinde Baan-Verton, Lourus – Jan Verton en Jan Baan (naast Lourus en Wilhelm Verton) zag toetreden als mede-eigenaar bij Omoda.