Behangkoning Van Zweden speciale gast Dineren met Directeuren

In navolging van Rijnmond, Haaglanden en Drechtsteden wordt ook Zeeland verrijkt met een uniek concept in netwerken: Business Netwerk Zeeland.

Op maandag 25 november 2019 start het nieuwe zakelijke netwerk met het unieke concept ‘Dineren met Directeuren’. Van 18.00 tot 21.30 uur geniet u van dit netwerkdiner bij Restaurant Het Binnenhof aan de Bocht van Guinea 6, 4461 BC te Goes.




Inmiddels zijn ruim 300 bedrijven aangesloten bij de drie zusjes van Business Netwerk Zeeland en dit business netwerk wordt (inter)regionaal steeds sterker. Nu dus ook in Zeeland! U wordt op deze bijzondere avond ontvangen met een welkomstdrankje, waarna wij u een interessante netwerkavond voorschotelen. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, gecontroleerd toegankelijk voor DGA’s en directeuren uit de regio met meer dan vijf medewerkers. U kunt in de omgeving van het restaurant parkeren (vanaf 18.00 uur gratis).

Behangkoning Van Zweden speciale gast Dineren met Directeuren op 25 november

Behangkoning John van Zweden is deze avond onze speciale gast. Met leuke, humoristische en nuttige anekdotes wordt de avond tijdens het netwerkdiner op een informele wijze ingevuld.

“Helemaal leuk. Geweldig platform. Gaat 100 % zeker ook in Zeeland een succes worden,” aldus Van Zweden die als ambassadeur van het netwerk aanwezig zal zijn. Besuyen en Corijn vinden het concept onderscheidend: “Het concept helpt ons om informeel de juiste verbindingen te leggen. Ruim 300 bedrijven zijn inmiddels aangesloten bij onze zusjes van Business Netwerk Zeeland en dit netwerk wordt (inter)regionaal steeds sterker. Nu dus ook in Zeeland.”

Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 40 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen. U kunt zich via deze pagina hieronder aanmelden.

Over John van Zweden

‘Behangkoning’ John van Zweden verkocht zijn aandelen in voetbalclub Swansea City en werd in één klap miljonair. Hij nam op 20-jarige leeftijd de verf- en behangwinkel van zijn vader over. Hij bouwde deze winkel uit tot een van de grootste woon- en behangwinkels van Nederland. In 2002 investeerde John 60.000 euro om voetbalclub Swansea City van de ondergang te redden. Hij kreeg er miljoenen voor terug.

 

Let op: bij uw aanmelding graag aangeven of uw voorkeur uitgaat naar vlees, vis of vegetarisch.
AANMELDINGSVOORWAARDEN

Het ‘Dineren met directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties in de regio Zeeland. Deze bijeenkomst is gereserveerd voor maximaal 40 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging van deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Let op: deelnemers betalen voor deze bijeenkomst een all-in bedrag van € 69,00 euro per persoon, inclusief btw. Het bedrag is inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de entreebijdrage.

Het verschuldigde bedrag dient u vóóraf te voldoen via bankrekening IBAN NL71 INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. h.o.d.n. Business Netwerk Zeeland o.v.v. DMD 25-11-2019. U ontvangt daarna een (digitale) factuur. Tot 20-11-2019 kunt u na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega directielid afvaardigen. Bij annuleren na 20-11-2019 of no-show up – ongeacht of dit een onderdeel van de contractvoorwaarden is – wordt het verschuldigde bedrag alsnog in rekening gebracht. Als u zich aanmeldt en niet afmeldt bij verhindering dan onthoudt u de mogelijkheid voor een andere persoon om aan het diner deel te nemen.

De directie van Business Netwerk Zeeland behoudt zich het recht voor om te allen tijde aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Zeeland. Deze vindt u op onze website https://businessnetwerken.nl/zeeland/algemene-voorwaarden/

Terug naar home