ING Nederland

Verploegh Chasséplein 1

Vlaardingen

020-2288822

emile.pruim@ing.com Bekijk website

Welkom bij ING Bank!

 

ING biedt zowel particuliere als zakelijke klanten een breed pakket aan financiele diensten. Met de klant meedenken over geldzaken staat daarbij voorop.

 

ING Bank denkt mee met de klant

 

Persoonlijke betrokkenheid van de ING Bank: bij de klant staat centraal. ING Bank denkt als actieve en betrokken financieel adviseur mee met haar klanten en bedenkt slimme oplossingen. ING Bank is pro-actief, innovatief en ondernemend. Door haar deskundigheid te delen biedt de bank klanten meer inzicht en grip op hun financien. Dat gebeurt op een zakelijke manier, die tegelijkertijd prettig en persoonlijk is. Dankzij deze persoonlijke aandacht van de ING Bank en een gevarieerd aanbod van producten en diensten krijgen zowel particulieren als ondernemers een totaaloplossing die aan al hun wensen voldoet.

 

Betrokken bij regio Rotterdam-Rijnmond

 

Met 16 kantoren in Rotterdam en 8 kantoren verspreid over de regio Rijnmond is de bank altijd in de buurt van de klanten.

Om de klanten advies op maat te kunnen geven, is de dienstverlening van de ING Bank onderverdeeld in:

  • ING Bank voor MKB & Particulieren
  • ING Bank voor Bedrijven & Instellingen
  • ING Bank voor Private Banking

 

Contactpersonen ING inzake Business Netwerk Rijnmond:

Evert De Gijsel & Emile Pruim

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier