Spanjebijjethuis.nl

Kompasstraat 32A

2901AM  Capelle aan den IJssel

06-29080927

info@spanjebijjethuis.nl Bekijk website

Als liefhebbers van het Spaanse land willen we de producten waar wij van houden hier laten proeven. We willen alleen verkopen wat wij lekker vinden, mooie eerlijke Spaanse producten. Door vaak ook in Spanje te zijn en daar lokaal in te kopen kennen we onze leveranciers. We gaan voor goede kwaliteit! We zullen daarom ook niet altijd de goedkoopste zijn maar weten wel zeker dat wat we verkopen goed is. We hebben producten die hier nog niet op de markt zijn om hiermee jullie hart (lees smaak) te veroveren en nieuwsgierig te maken naar
meer. We zullen ons assortiment langzaam uitbreiden met nog meer mooie pareltjes. Olijfolie waar je heerlijk met je verse broodje in kan dippen of kan gebruiken voor een heerlijke salade. Wijn die we daar lokaal drinken en zo lekker vinden dat we die hier willen laten proeven. Blikjes met de heerlijkste conserven. Zalig bij de borrel of te gebruiken in allerlei gerechten. Contact met de lokale producenten voor allerlei mooie eerlijk gemaakte producten. Eigenlijk willen we Spanje een beetje naar huis brengen en hier genieten van alle heerlijkheden.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Rijnmond ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:
klik dan hier