ZomerBBQ 2020 Business Netwerk Rijnmond (BNR) op 3 september

Speciaal voor partners en leden van Business Netwerk Rijnmond organiseren we deze inmiddels traditionele ZomerBBQ op donderdag 3 september 2020 vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur op de locatie SmartDC/Van Nelle Fabriek aan de Van Nelleweg 1, 3044 BC te Rotterdam.

 

 

We zijn te gast bij BNH-lid SmartDC/i3D waar Richard Boogaard, Lucas Tak en het voltallige team aan bij de Van Nellle Fabriek. U kunt eenvoudig gratis na toegang bij de receptie. Bij mooi zomerweer vindt de ZomerBBQ uiteraard buiten plaats op het buitenterrein.

Een ideale manier om uw vakantie-ervaringen te delen met elkaar. Naast een hapje en drankje wordt u naast een interessante (korte) rondleiding door het datacenter een BBQ aangeboden. Zo kunt u het vervolg van het netwerkseizoen aftrappen met collega partners en leden! Ook nieuwe relaties/introducés die willen kennis maken met het netwerk. Let op: bedrijven/organisatie met > vijf medewerkers) zijn van harte welkom conform voorwaarden van aanmelding en onder voorwaarde van akkoord van de directie.

Wij ontvangen u graag vanaf 17.00 uur.

 

 

Programma:

17.00: Inloop gasten + ontvangst welkomstdrankje & hapje
17.30: Welkomstwoord organisatie en SmartDC
17.45: Korte presentatie partners (inclusief elevator pitch)
18.00: Informeel netwerken onder het genot van drankjes & BBQ
20.00: Einde ZomerBBQ

 

Voorwaarden aanmelden:

U dient zich voor deze ZomerBBQ verplicht aan te melden. Na aanmelding ontvangt u een formele bevestiging. De organisatie behoudt het recht om ten allen tijden inschrijvingen te weigeren.

De entree (inclusief hapjes, drankjes en BBQ) voor partners (maximum drie personen) en members (maximum één persoon) is gratis. Voor overige personen (inclusief introducés en/of niet-leden + extra personen per bedrijf) is de bijdrage € 65,00 per persoon exclusief de verschuldigde btw. Het bedrag is inclusief organisatiekosten & mogelijkheid tot deelname, alle hapjes, drankjes en de BBQ. Dit bedrag dient u vóóraf te voldoen via. bankrekening IBAN NL92INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. o.v.v. ZomerBBQ BNR 2020. U ontvangt daarna een (digitale) factuur.

 

Tot 29 augustus kunt u als niet-lid/introducé na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega afvaardigen. N.B. Leden die zich aanmelden en zonder relevante afmelding niet komen opdagen, worden een bedrag van € 65,00 per persoon in rekening gebracht.

 

Aanmelden ZomerBBQ 2020 Business Netwerk Rijnmond op 3 september

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.