ZomerBBQ 2020 Business Netwerk Rijnmond (BNR) op 3 september

Naar het aanmeld formulier!

LET OP: verandering van locatie!

Beste partner/lid,

Wij hopen dat u ondanks de corona-crisis een passende vakantie hebt mogen genieten. Uiteraard zijn wij als Business Netwerk Rijnmond volop aan de slag voor de (veilige) programmering voor het tweede deel van het jaar.

Speciaal voor partners en leden van Business Netwerk Rijnmond organiseren we deze inmiddels traditionele ZomerBBQ 2020 op donderdag 3 september 2020 vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. De voorziene locatie SmartDC/Van Nelle Fabriek hebben we vanwege de Corona omstandigheden moeten veranderen evenals het programma.

 

 

We zijn te gast bij partner Van der Valk Hotel Ridderkerk aan de Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk. U kunt zich melden bij de entree van het hotel. Bij mooi zomerweer vindt de ZomerBBQ uiteraard buiten plaats op het terras. Let op: conform het coronaprotocol dient u zich formeel aan te melden via de organisatie. Ook wordt u een zitplaats aangewezen. De BBQ zal in dinervorm aangebracht worden door Van der Valk Hotel Ridderkerk. Bij slecht weer vindt de bijeenkomst binnen plaats. Uiteraard zorgen wij voor een passende tafelindeling.

 

 

Een prima manier om uw vakantie-ervaringen te delen met elkaar. Zo kunt u het vervolg van het netwerkseizoen aftrappen met collega partners en leden! Ook nieuwe relaties/introducés die willen kennis maken met het netwerk. Let op: bedrijven/organisatie met > vijf medewerkers) zijn van harte welkom conform voorwaarden van aanmelding en onder voorwaarde van akkoord van de directie.

Wij ontvangen u graag vanaf 17.00 uur. U ontvangt ná aanmelding het Corona-protocol.

Programma:

17.00: Inloop gasten + ontvangst welkomstdrankje
17.30: Welkomstwoord organisatie en Hotel Van der Valk Hotel Ridderkerk
17.45: Korte presentatie partners (inclusief elevator pitch)
18.00: Informeel BBQ-diner onder het genot van drankjes & BBQ gerechten
20.00: Einde ZomerBBQ

 

 

Voorwaarden aanmelden:

U dient zich voor deze ZomerBBQ verplicht aan te melden. Na aanmelding ontvangt u een formele bevestiging. De organisatie behoudt het recht om ten allen tijden inschrijvingen te weigeren.

De entree (inclusief food, drinks en BBQ-diner) voor partners (maximum twee personen) en members (maximum één persoon) is gratis. Voor overige personen (inclusief introducés en/of niet-leden + extra personen per bedrijf) is de bijdrage € 65,00 per persoon exclusief de verschuldigde btw. Het bedrag is inclusief organisatiekosten & mogelijkheid tot deelname, alle hapjes, drankjes en de BBQ. Dit bedrag dient u vóóraf te voldoen via. bankrekening IBAN NL92INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. o.v.v. ZomerBBQ BNR 2020. U ontvangt daarna een (digitale) factuur.

Tot 29 augustus kunt u als niet-lid/introducé na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega afvaardigen. N.B. Leden die zich aanmelden en zonder relevante afmelding niet komen opdagen, worden een bedrag van € 65,00 per persoon in rekening gebracht.

 

Aanmelden ZomerBBQ 2020 Business Netwerk Rijnmond op 3 september