Persoonlijke uitnodiging WEBINAR ‘CORONA CRISISMAATREGELEN’ op woensdag 27 mei

Woensdag 27 mei 2020 van 16.00-17.00 uur

PERSOONLIJKE UITNODIGING WEBINAR ‘CORONA CRISISMAATREGELEN’

We merken dat er toch nog veel vragen zijn omtrent de crisismaatregelen die door de overheid zijn genomen. Er is inmiddels veel mogelijk en het tweede pakket maatregelen zit eraan te komen.

Om ervoor te zorgen dat iedereen juist geïnformeerd over is en/of wordt, organiseert Business Netwerk Rijnmond en Business Netwerk Drechtsteden op WOENSDAG 27 mei 2020 van 16.00-17.00 uur een interactief (gratis) WEBINAR ‘Corona crisismaatregelen’ in samenwerking met partner Facet Accountants & Adviseurs.

 

U wordt tijdens dit webinar geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de (fiscale) noodmaatregelen en u ontvangt een korte inzicht van Arnoud Brouwer (MKB adviseur) over hoe je grip op je onderneming blijft houden met tussentijdse cijfers en cashmanagement. Via een livechat kunt u deelnemen aan een interactieve discussie.

 

De volgende maatregelen worden doorgenomen:

–      De tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW)

–      De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO)

–      De Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS)

–      Fiscale aandachtspunten/tips

–      Overige adviezen uit de praktijk

 

PS: Mocht u zélf niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen, dan is het ook mogelijk om een collega te laten aansluiten. Aanmelding is verplicht. U ontvangt na aanmelding een link die vooraf naar alle deelnemers verstuurd wordt. Middels die link kan ingelogd worden in het webinar. Tijdens het webinar zie je in eerste instantie Arnoud Brouwer van FACET en worden de maatregelen kort doorgenomen. Ook Business Netwerk Rijnmond zal hierbij aanwezig zijn.

Wilt u meedoen aan het webinar op woensdag 27 mei van 16.00 -17.00 uur? Meldt u zich dan hieronder aan.

 

 

LET OP: dit WEBINAR is alleen voor partners en leden vanuit ons netwerk!

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.