PROEVERIJ SLIGRO ROTTERDAM-ZUID van Business Netwerk Rijnmond op 30 september

NB: deelnemers dienen zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM en het corona-protocol!

 

In samenwerking én op locatie bij Sligro Rotterdam-Zuid aan de Stadionweg 47 te Rotterdam, houdt Business Netwerk Rijnmond voor haar partners en leden op woensdag 30 september 2020 van 17.00-20.00 uur een proeverij vol met netwerken én heerlijke food & drinks in de vorm van een proeftuin. Groots genieten dus! Uiteraard alles veilig volgens de Corona-richtlijnen. U kunt gratis aan de voorzijde parkeren.

 

Bij Sligro Rotterdam-Zuid – langs de A16 tegenover de Kuip – is een grote passie aanwezig voor food & drinks. Het gehele 9.000m2 inkoopcentrum wordt op deze avond exclusief voor alle partners en leden van ons netwerk beschikbaar gesteld door vestigingsdirecteur Ralph Post voor een heerlijke proeverij, waarbij heerlijkheden zoals oesters door culinair adviseur Jeroen de Jong en zijn team van Sligro ter plaatse bereid worden.

 

Foto: proeftuinkok De Jong in actie

 

Ook ontbreekt het niet aan heerlijke, verrassende wijnen. Wijnexpert Edo Donkers ‘neemt’ ons mee naar diverse landen en zorgt dat in kleine groepjes er diverse heerlijke smaken geproefd kunnen worden.

 

Er is op diverse manieren de gelegenheid met elkaar te netwerken. Uiteraard volgens de geldende Corona maatregelen. Alle deelnemers ontvangen vooraf een protocol ter deelname.

 

Vestigingsdirecteur Ralph Post zorgt samen met zijn team ervoor dat het aan niets zal ontbreken tijdens deze proeverij én netwerkavond. Zijn passie deelt hij graag binnen het netwerk van Business Netwerk Rijnmond. Een waardevolle avond waarbij netwerken, food en drinks centraal staan.

 

 

Indicatie programma:

17:00 -17:30 uur: Inloop & ontvangst bij de entree

17.30 -17.45 uur: Korte presentatie door organisatie & Ralph Post, vestigingsdirecteur

18:00 -19.00 uur: Start proefsessies

19:00 -20.00 uur: Verder gepast netwerken onder genot hapje/drankje

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN

Deze proeverij is speciaal opgezet voor partners en leden van Business Netwerk Rijnmond. De bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 60 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen. Introducés – bedrijven/organisaties met > 10 medewerkers op aanvraag en na goedkeuring.

Let op: de toegang voor partners (twee personen) en leden (één persoon) van Business Netwerk Rijnmond is gratis. Overige personen betalen € 45,00 euro exclusief de verschuldigde b.t.w.  Bedragen zijn inclusief de organisatie, food, drinks en de entreebijdrage.

De directie van Business Netwerk Rijnmond behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Rijnmond. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkrijnmond.nl

 

Over Sligro:

Ralph Post: ‘Sligro wil mensen laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten. Groots in genieten. Daar doen we elke dag onze best voor. Sligro bestaat uit 50 regionale zelfbedieningsgroothandels, 8 bezorggroothandels en 2 sterke franchiseformules. Met een scherp geprijsd assortiment van ruim 75.000 artikelen zijn wij dé partner voor de foodprofessional’.

 

Aanmelden Proeverij Sligro - Business Netwerk Rijnmond op woensdag 30 september 2020

Oeps! We konden je formulier niet vinden.