BUSINESS DRINKS & BITES bij LOOXS Bar & Kitchen op woensdag 30 september

LET OP: VERANDERING LOCATIE + EVENT woensdag 30 september bij LOOXS Bar & Kitchen te Oud-Beijerland

BREAKING NEWS: Proeverij Sligro verplaatst naar voorjaar 2021! 

Beste partners en leden,

De proeverij bij Sligro komende woensdag 30 september vanaf 17.00 is in overleg met de directie van Sligro uitgesteld naar het voorjaar 2021. Vanwege de Corona-perikelen is besloten dit evenement te verplaatsen.

 

ALTERNATIEF: BUSINESS DRINKS & BITES bij LOOXS Bar & Kitchen (woensdag 30 september van 17.00-19.00 uur!!)

 

Voor de liefhebbers heeft Business Netwerk Rijnmond voor haar partners & leden een alternatieve locatie geregeld: van 17.00-19.00 uur zijn we te gast bij LOOXS Bar & Kitchen aan de Havendam 16, 3262 AE te Oud-Beijerland.

 

U kunt gratis parkeren op het aanliggende Vierwiekenplein van waaruit u zo richting de kade naar het etablissement loopt. De gehele locatie is speciaal voor Business Netwerk Rijnmond beschikbaar gesteld. Registratie is verplicht en u wordt na binnenkomst naar uw tafel geleidt.

 

Er is – vanwege de Coronamaatregelen – ruimte voor 50 gasten. U wordt ontvangen met een bubbeltje en voorzien van de nodige drankjes (Hollands arrangement) & speciale hapjes waaronder een mix van warme & koude (o.a. sushi). Mocht u na deze business drink gebruik willen maken van de dinermogelijkheden, dan kunt u dat tijdens de business drink aangeven. U dient dit apart af te rekenen.

 

 

Er is op diverse manieren de gelegenheid met elkaar te netwerken. Uiteraard volgens de geldende Corona maatregelen. Alle deelnemers ontvangen vooraf een protocol ter deelname.

 

Indicatie programma 30 september bij LOOXS:

17:00 -17:20 uur: Inloop & ontvangst bij de entree

17.20 -17.30 uur: Welkomstwoord Business Netwerk Rijnmond

17:30 -19.00 uur: Start netwerken

19:00 –…………..: Mogelijkheid tot dineren (eigen kosten)

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN

Deze bijeenkomst is speciaal opgezet voor partners en leden van Business Netwerk Rijnmond. De bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 50 personen. Er zijn tussen 17.00-19.00 uur géén kosten verbonden aan deelname. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen. Let op: de toegang voor partners (twee personen) en leden (één persoon) van Business Netwerk Rijnmond is gratis.

De directie van Business Netwerk Rijnmond behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Rijnmond. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkrijnmond.nl

VANWEGE DE CORONA MAATREGELEN DIENT IEDEREEN ZICH (OPNIEUW) AAN TE MELDEN!

 

Aanmelden BUSINESS DRINKS & BITES Business Netwerk Rijnmond bij LOOXS Bar & Kitchen 30 september

Oeps! We konden je formulier niet vinden.