EXCLUSIEVE PARTNER BUSINESS LUNCH 2020 op donderdag 4 juni (OFFLINE!!)

Lunchen nieuwe stijl bij Kasteel van Rhoon van 12.00-14.00 uur!

Het mag dan eindelijk weer! Tijd om onze partners van het netwerk tijdens deze Corona crisis bij elkaar te brengen tijdens een interactieve EXCLUSIEVE PARTNER BUSINESS LUNCH van Business Netwerk Rijnmond op donderdag 4 juni 2020. Wij nodigen onze partners uit om van 12.00 uur tot 14.00 uur informeel met elkaar – in nieuwe stijl en conform de wettelijke voorwaarden (1,5 meter afstand economie) –  aanwezig te zijn op het Kasteel van Rhoon aan de Dorpsdijk 63, 3161 KD Rhoon.

 

Met een uitstekende locatie, gemakkelijk en gratis parkeren, en een heerlijke lunch (bij mooi weer op het aangename terras) wordt het goed toeven bij meesterkok Ad Janssen. Ideaal om mede-partners uit het netwerk te ontmoeten. Maximale aantal deelnemers is bepaald op 25 personen dus wees er snel bij. De bijeenkomst is bedoeld voor partners. Per partner is één persoon welkom. U dient zich vooraf VERPLICHT aan te melden, zodat de organisatie precies weet wie er komt. Dit is noodzakelijk in het kader van de nieuwe richtlijnen.

 

Programma:

Tijdens deze lunch worden aan de hand van korte interview en pitches de kansen en mogelijkheden in de Corona tijd gedeeld met elkaar. Ook wordt een korte toelichting op de komende aanpak en programmering van Business Netwerk Rijnmond gegeven….

12.00 – 12.20 uur: inloop met ontvangstdrankje
12.20 – 13.15 uur: aanvang lunch, welkom organisatie
13.15 – 14.00 uur: gelegenheid tot netwerken

 

Uiteraard is er onder het genot van diverse lunchgerechten voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken. Dit dient wel conform de nieuwe richtlijnen te gebeuren. De bijeenkomst eindigt om 14.00 uur, zodat u nog voldoende tijd heeft om uw werkdag te vervolgen!

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Na uw aanmelding hieronder ontvangt u een formele bevestiging van Business Netwerk Rijnmond. Zonder deze bevestiging is er géén toegang tot de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor partners van Business Netwerk Rijnmond. Er is een beperkt aantal plaatsbewijzen (maximaal 28). Er zijn géén kosten voor partners aan deze bijeenkomst verbonden.

Let op: na aanmelding kunt u t/m 1 juni 2020 kosteloos annuleren. Bij no-show up van partners (terwijl u zich wel heeft aangemeld), behoudt de organisatie het recht om u € 50,00 per persoon in rekening te brengen. Dit is in verband met de kosten van de reservering en de beperkte beschikbaarheid.

Aanmelden via info@businessnetwerkrijnmond.nl

Graag tot 4 juni!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.