EXCLUSIEVE HERFST BUSINESS LUNCH 2020 op donderdag 5 november (OFFLINE!!)

SAVE THE DATE!

Lunchen nieuwe stijl van 12.00-14.00 uur! Max 50 personen

Tijd om onze partners & leden van het netwerk tijdens deze Corona crisis bij elkaar te brengen tijdens een interactieve EXCLUSIEVE HERFST BUSINESS LUNCH van Business Netwerk Rijnmond op donderdag 5 november 2020. Wij nodigen onze partners & leden (max. 50 personen) uit om van 12.00 uur tot 14.00 uur informeel met elkaar – in nieuwe stijl en conform de wettelijke voorwaarden (1,5 meter afstand economie) –  aanwezig te zijn. De locatie wordt op korte termijn bekend gemaakt.

 

Op een uitstekende locatie, gemakkelijk en gratis parkeren, en een heerlijke lunch (bij mooi weer op het aangename terras) wordt het goed toeven. Ideaal om mede-partners uit het netwerk te ontmoeten. Maximale aantal deelnemers is bepaald op 50 personen dus wees er snel bij. De bijeenkomst is bedoeld voor partners & leden. Per partner zijn maximaal twee personen welkom en per lid één persoon. U dient zich vooraf VERPLICHT aan te melden, zodat de organisatie precies weet wie er komt. Dit is noodzakelijk in het kader van de nieuwe richtlijnen.

 

Programma:

Tijdens deze lunch worden aan de hand van korte interview en pitches de kansen en mogelijkheden in de Corona tijd gedeeld met elkaar. Ook wordt een korte toelichting op de komende aanpak en programmering van Business Netwerk Rijnmond gegeven….

12.00 – 12.20 uur: inloop met ontvangstdrankje
12.20 – 13.15 uur: aanvang lunch, welkom organisatie
13.15 – 14.00 uur: gelegenheid tot netwerken

 

Uiteraard is er onder het genot van diverse lunchgerechten voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken. Dit dient wel conform de nieuwe richtlijnen te gebeuren. De bijeenkomst eindigt om 14.00 uur, zodat u nog voldoende tijd heeft om uw werkdag te vervolgen!

Aanmeldingsvoorwaarden:

Na uw aanmelding hieronder ontvangt u een formele bevestiging van Business Netwerk Rijnmond. Zonder deze bevestiging is er géén toegang tot de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor partners van Business Netwerk Rijnmond. Er is een beperkt aantal plaatsbewijzen (maximaal 75).

Binnenkort kunt u zich hiervoor aanmelden.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.