Netwerken, bowlen, food & drinks aan de Bergse Plas! (Centrale inschrijving voor BNH/BNR/BND/BNZ en Business Netwerk Rijnland!)

Na de succesvolle voorgaande edities gaan we maandag 30 september 2024 op weg naar een nieuwe editie van de ‘Netwerk Bowling Challenge 2024’. Een gezellige en nuttige avond waarbij netwerken, bowlen, food & drinks gegoten wordt in een concept in samenwerking met onze partner Lommerrijk. In DOK99 aan de Bergse Plas in Rotterdam (adres: Straatweg 99, 3054 AB) worden partners & (premium)leden van harte uitgenodigd om deze uitdaging met elkaar aan te gaan. U kunt op het parkeerterrein (gratis) parkeren. 

Ook de leden van Business Netwerk Rijnland kunnen voor een eerste keer aansluiten. Uiteraard ontbreekt Diana Boer niet. ‘Vorig jaar won Miranda Kulik van RN Project. Zoals altijd wordt het weer een avond vol verbinding, sportiviteit en gezelligheid. In teams van maximaal vijf personen, wordt in een korte competitie gestreden om Netwerk Bowling Cup 2024. Alles in de grote ruimte van DOK99 waar op de twaalf aanwezige bowlingbanen gestreden én genetwerkt kan worden. Uiteraard onder het genot van food & drinks’.

Foto onder: Ook Diana Boer gaat maandag 30 september opnieuw de strijd aan…..

Het programma ziet er als volgt uit:

17.00-18.00 uur: Ontvangst gasten en uitdelen speelschema en naamstickers

18.00-18.10 uur: Welkomstwoord organisatie

18.15 uur: START 1e poule van 11 teams. Elk team bestaat uit 5 spelers. (55 personen)

19.00 uur: START 2e poule van 11 teams. Elk team bestaat uit 5 spelers. (55 personen)

19.45 uur: Buffet staat klaar!

20.45 uur: FINALE: de beste twee teams strijden om de wisselbeker!

21.30 uur: einde avond

Diana Boer van Business Netwerk Rijnland sluit af: ‘Mocht je niet kunnen deelnemen aan het bowlen, dan ben je als lid uiteraard welkom voor het buffet en de borrel. Het is altijd goed om ook met andere mede-ondernemers van gedachten te kunnen wisselen in een informele sfeer. Ik verbind onze leden graag met anderen uit het netwerk’.

Meer weten? Lees meer via DEZE LINK (inclusief aanmelden)

#netwerk #businessnetwerken #verbinden #bowling #rijnland #netwerken

 

Terug naar home