Eerste leden Business Netwerk Rijnland een feit!

De eerste leden van het nieuwe netwerk Business Netwerk Rijnland is een feit. Gisterenavond kwamen een aantal ervan aan het woord tijdens de eerste Zomerborrel 2024 van het nieuwe, zakelijke netwerk dat door Diana Boer stapsgewijs opgebouwd wordt. ‘Het begint steeds verder vorm te krijgen, er wordt positief over gesproken, maar we nemen de tijd om dit selectief en gericht op te bouwen de komende periode’, aldus een enthousiaste Diana Boer.

‘Het mooie van het opbouwen van Business Netwerk Rijnland vind ik dat er selectief gekeken wordt naar de selectieve toetreding van nieuwe leden die op informele wijze met elkaar kennis en netwerk delen’, aldus Lasé Hu, eigenaar bij Kasteel de Wittenburg in Wassenaar en gastheer van de Zomerborrel. Harold Karreman refereerde aan de eerste bijeenkomsten. ‘Ook ik vind het interessant om te zien dat er een specifiek netwerk opgebouwd wordt. En dat er eigenlijk na het eerste netwerkdiner na verbinding direct new business is ontstaan is leuk, maar niet allesbepalend. We zijn blij dat we aangesloten zijn’, aldus de mede-eigenaar van Projectstoffering Leiden die hij samen met zijn compagnon Max Franken leidt.

Foto: Lasé Hu, eigenaar bij Kasteel de Wittenburg aan het woord

Danny Dubbeldeman, directeur bij Amref Flying Doctors in Leiden was op zoek naar een regionaal netwerk. ‘Buiten de gebaande paden vind ik het belangrijk om mijn kennis en netwerk uit te breiden in een netwerk met gelijkgestemden. Aan de ene kant in een selectieve groep, maar toch ook weer laagdrempelig en informeel’, aldus Dubbeldeman die in het kort haar organisatie toelichtte.

Ook Roxanne Luiten van Van der Valk-Den Haag Wassenaar is blij te zijn toegetreden bij Business Netwerk Rijnland. ‘Knap om te zien hoe Diana met het opzetten van een nieuw netwerk een weg vindt in de gevestigde netwerkorde. Wij zijn hier graag onderdeel van, zeker vanwege het selectieve aspect van de deelnemers’, vertelde Luiten, die samen met haar man directie voert over het hotel in haar ‘pitch’.

Met de mededeling van de komende geplande bijeenkomsten (Golfdag 2024 op 22 augustus, Diner Pensant op 12 september en de gezamenlijke Bowling Challenge op 30 september) werden de glazen nogmaals gevuld en de gesprekken vervolgd.

Op naar een mooie zomer voor iedereen!

Meer weten over Business Netwerk Rijnland? Mail naar info@businessnetwerkrijnland.nl of neem contact op met Diana Boer via 06-14164970.

#netwerk #selectief #verbinden #ondernemers #rijnland

  

 

 

Terug naar home