Zomerborrel 2024 op woensdag 3 juli van 17.00-19.00 uur bij Kasteel de Wittenburg

Speciaal voor leden organiseert Business Netwerk Rijnland op woensdag 3 juli 2024 een gezellige en heerlijke Zomerborrel 2024.  We zijn van 17.00-19.00 uur te gast bij Kasteel de Wittenburg, Landgoed de Wittenburg 1, 2244 BV te WASSENAAR.

Een afsluiting van het eerste deel van het netwerkseizoen met daarbij een inkijk naar het tweede deel. ‘Het is heerlijk om het netwerk met elkaar te verbinden en stapsgewijs breiden we het netwerk in Rijnland uit. Het is voor bedrijven interessant om er vroeg bij te zijn, zodat hun betrokkenheid meegroeit met het netwerk’, aldus Diana Boer van Business Netwerk Rijnland.

 

Tijdens deze Zomerborrel is het op het terras de bedoeling om de zeepkist erbij te halen, waarbij de insteek is om leuke, treffende en passende netwerk-anekdotes met elkaar te delen. Diana Boer licht het belang ervan toe: ‘Mensen vinden het volgens ons belangrijk om tijdens netwerkbijeenkomsten relevante mede-ondernemers te ontmoeten om zodoende verbindingen te realiseren. En een verbinding is naar onze gedachte voor langere tijd. Een gezellige Zomerborrel in hopelijk zonnig Wassenaar, wat uiteraard hieraan bijdraagt. Verder spreken we het programma van het 2e deel van het netwerkseizoen door en is het natuurlijk voornamelijk informeel netwerken met het netwerk van Business Netwerk Rijnland’.

 

Wij ontvangen u graag vanaf 17.00 uur.

Programma (indicatie):

17.00: Inloop gasten + ontvangst welkomstcocktail & hapje
17.30: Welkomstwoord organisatie en Kasteel de Wittenburg
17.45: Korte presentaties op de zeepkist
18.00: Informeel netwerken onder het genot van drankjes & BBQ
19.00: Einde Zomerborrel 2024

PS: Na de Zomerborrel is er indien gewenst gelegenheid om gezamenlijk – op eigen kosten – een diner te nuttigen bij Restaurant Sophie.

Voorwaarden aanmelden:

U dient zich voor deze Zomerborrel 2024 verplicht aan te melden. Na aanmelding ontvangt u een formele bevestiging. De organisatie behoudt het recht om ten allen tijden inschrijvingen te weigeren. De entree (inclusief hapjes & drankjes) is voor leden (één persoon) gratis. Overige relaties én introducés (bedrijven en organisaties met > 10 medewerkers) betalen € 45,- euro voor deelname. Relaties en introducés. U ontvangt daarna een (digitale) factuur/kwitantie. Het (eventuele) diner is op eigen kosten. De directie van Business Netwerk Rijnland behoudt ten alle tijden het recht om aanmeldingen te weigeren.

AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK!

 

Terug naar home