SAVE THE DATE: ‘Dineren met Directeuren’ op dinsdag 21 mei 2024 op bezoek in Voorschoten!

En ja hoor…..daar komt tie. Na een geslaagde piloteditie krijgt Business Netwerk Rijnland een vervolg op dinsdag 21 mei!

Dat ons netwerk op leuke locaties haar bijeenkomsten organiseert in Rijnland, bewijst de nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ op dinsdag 21 mei van 18.00-21.30 uur. Dan zijn we te gast bij Hof van Duivenvoorde met gastheer Raymond Talsma op de Laan van Duivenvoorde 1a te Voorschoten. U kunt op de parkeerplaats gratis parkeren.

Een uitstekende gelegenheid om de grenzen te verkennen en mét 40 directeuren & ondernemers van bedrijven uit de nabij regio een sfeervolle netwerkavond te beleven. Business Netwerk Rijnland ontvangt u op deze unieke locatie, waar we u een interessante netwerkavond voorschotelen. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor DGA’s en directeuren uit de regio Rijnland.

Meer weten? Neem dan contact op met Diana Boer via info@businessnetwerkrijnland.nl of neem een kijkje op de website www.businessnetwerkrijnland.nl

#netwerken #business #verbinden #rijnland

Op weg naar 21 mei…..

Terug naar home