Geslaagde eerste piloteditie Business Netwerk Rijnland!

Het bleek afgelopen dinsdag 19 maart een mooie aftrap te zijn bij Restaurant Wielenga in Leiden. De start van Business Netwerk Rijnland is een feit. ‘Wat een leuke en geslaagde avond hebben we met zijn allen meegemaakt’, aldus een trotse Diana Boer die met ongeveer dertig personen de piloteditie ‘Dineren met Directeuren’ het regionale zakenplatform een flitsende start gaf.

De vele, positieve reacties deden Diana Boer goed. ‘Met een leuk en gevarieerd gezelschap was het goed toeven in de Leidse binnenstad. Ellen de Jong kwam met haar culinaire team uitstekend voor de dag tijdens het netwerkdiner dat met een borrel aan de bar startte en gevolgd werd door een uitstekend diner.

De tafelschikking bracht iedere deelnemer op zijn plaats, waarna het netwerkdiner écht van start ging. ‘We zien steeds meer dat selectieve netwerkbijeenkomsten bij onze doelgroep meer in de smaak vallen. Onze doelgroep zijn eigenaren, directeuren en beslissingsbevoegden van bedrijven en organisaties vanaf ongeveer tien medewerkers. We faciliteren door onze specifieke bijeenkomsten, waardoor onze leden de gelegenheid hebben elkaar beter te leren kennen. En ja, dat daar ook met elkaar business uit voort komt, dat is reeds bewezen, maar dat is geen absolute voorwaarde’, licht Diana Boer de aanwezigen toe.

Diverse aanwezigen kregen kort het woord. Gebiedskenner van het Rijnlandse en inmiddels ook ambassadeur van Business Netwerk Rijnland André van Herk complimenteerde als eerste Boer met de opzet. ‘Geen twijfel dat Diana samen met de organisatie hier een succes van gaat maken’.  Roxanne Luiten van Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar vond het een geslaagde avond: ‘Vooral de gemoedelijke sfeer zo met elkaar aan tafel is een fijne manier om te netwerken’. Ook Ron Slingerland van Lider Job BV had het naar de zin: ‘Fijne mensen in een ongedwongen sfeer’. Aan tafel beaamde dit Martijn van Pelt van ICT bedrijf Interpulse. ‘Daarbij is het regionaal, Rijnlandse karakter van dit netwerk een onderscheidende factor’, aldus Van Pelt die een geslaagde avond beleefde.

Kortom, een geslaagde avond met als basis voor een mooi vervolg. De foto’s zijn binnenkort te zien op de website van Business Netwerk Rijnland.

Meer weten en/of interesse om deel te nemen aan Business Netwerk Rijnland? Meer info vind je via www.businessnetwerkrijnland.nl. Of neem contact op met Diana Boer via de mail info@businessnetwerkrijnland.nl

#netwerk #business #rijnland #pilot #regionaalzakenplatform #verbinden

Terug naar home