Ondernemersprijs Rotterdam

p/a Wilhelminakade 308
3072 AR Rotterdam

06-46748074

info@ondernemersprijsrotterdam.nl Bekijk website

Wie wordt winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2019? Wie wordt in november beloond en bekroond voor goed ondernemerschap en zet daarmee niet alleen het eigen bedrijf maar ook ondernemerschap op de kaart? Bent u gevestigd in de regio Groot Rotterdam, dan kunt u zich inschrijven en deelnemen aan deze prestigieuze ondernemersprijs.

De Rotterdamse Ondernemersprijs is al meer dan 30 jaar een gerespecteerde activiteit in de regio Rotterdam. In 2014 nam Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs de organisatie van het evenement over van de initiatiefnemers Kamer van Koophandel en gemeente Rotterdam. Met het overnemen van deze jaarlijkse competitie blijft het mogelijk om ondernemers in onze regio te belonen voor goed ondernemerschap. Daarnaast inspireert het evenement andere ondernemers en promoot het de Rotterdamse regio als vestigingsgebied. Daarbij spelen de genomineerden en winnaars van de ondernemersprijs een belangrijke rol. Want succesvolle ondernemers zijn fantastische ambassadeurs voor ondernemend Rotterdam en leveren een sterke bijdrage aan het imago van de regio.

Jury, thema, criteria, deelnemen…

Vanuit het thema ‘Grensverleggend Ondernemen’ zoekt de jury gedreven ondernemers die innovatief zijn, in het buitenland handelen of op bijzondere wijze kansen weten te creëren en de regio benutten. Bedrijven met een eigenaar / dga, die minimaal 3 financiële boekjaren bestaan en gevestigd zijn in de regio Groot Rotterdam kunnen zich inschrijven en deelnemen aan deze ondernemersprijs.

Medio oktober maken we de drie genomineerden bekend tijdens een besloten bijeenkomst op het stadhuis in Rotterdam. Daarna kunt u aanwezig zijn in november bij bekendmaking van de winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs tijdens een feestelijke netwerkbijeenkomst.

Wilt u zich kandideren / deelnemen aan de Rotterdamse Ondernemersprijs en weten aan welke voorwaarden u moet voldoen? Of wilt u iemand voordragen die mee zou moeten doen en die wij moeten benaderen? Kijk dan even op de website.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief