Ruimbaan Uitzendbureau

Groenendaal 251 3011 ZW Rotterdam

010-7410209

info@ruijmbaan.nl Bekijk website
Er wordt vaak gezegd dat werkzoekenden (uitzendkrachten) en werkgevers (inleners) tegenstrijdige belangen hebben. Zo zou de werkzoekende vooral uit zijn op een goedbetaalde baan, terwijl de werkgever de best gekwalificeerde krachten wil tegen de laagste prijs.
 
Ruimbaan heeft in de afgelopen 20 jaar ervaren dat het veel genuanceerder ligt. De meeste cliënten, of dat nou werk- en welwillende krachten of ondernemers zijn, beoordelen de kwaliteit van uitzendbureaus aan de hand van veel meer criteria. Uiteindelijk vindt iedereen zaken als "de juiste match", een goede klik; flexibiliteit en professionaliteit minstens zo belangrijk als de financiële aspecten. Daarom neemt Ruimbaan vaak wat meer tijd voor het intake gesprek en voor de selectie van kandidaten dan gebruikelijk is. Dat resulteert wel in contacten die meestal bijzonder duurzaam blijken. De meeste uitzendkrachten en inleners die met Ruimbaan werken, doen dat al jaren en hebben niet de intentie om snel van uitzendbureau te veranderen.
 
Ruimbaan heeft interessante en uitdagende banen in alle beroepssectoren en daarvoor ook continu een omvangrijk bestand van ervaren en goedgeschoolde krachten. Administratief, medisch, industrieel en technisch, fulltime, parttime, vast of tijdelijk, bij Ruimbaan kunt u alle kanten op.
Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief