Justion Advocaten

Linatebaan 69a 3045 AH Rotterdam

010-4403100

Bekijk website
Over Justion Advocaten
Ons kantoor is opgericht in 2001 en heeft vestigingen in Rotterdam en Middelburg. Onze 13 advocaten, ondersteund door deskundige kantoormedewerkers, vormen een team dat actief is op het gebied van Verbintenissenrecht, Arbeidsrecht, Huurrecht, Ondernemingsrecht, Bouwrecht, Personen- en Familierecht, Mediation, Bestuursrecht en Aanbestedingsrecht. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige rechtshulp aan zowel (semi-)overheden, instellingen als woningcorporaties en onderwijsinstellingen, ondernemingen uit klein-, midden-, grootbedrijf en particulieren. Wij zetten onze brede expertise graag in om u optimaal te kunnen adviseren, om tot een adequate oplossing van uw geschil te komen en waar nodig te procederen.
Justion Advocaten hecht aan een open en persoonlijke relatie met haar cliënten. Alle werkzaamheden worden in nauw overleg met u uitgevoerd. Op die manier wordt gewaarborgd dat onze advisering goed aansluit bij uw behoefte en verwachting. Het spreekt vanzelf dat ook duidelijkheid bestaat over de honorering van onze werkzaamheden, die wij overigens graag betaalbaar houden.
Wij hanteren een systeem van gedegen account management, waarbij wij met meer dan één advocaat op de verschillende rechtsgebieden voor een relatie werkzaam zijn. Dit stelt ons in staat u te allen tijde optimaal bij te staan. Ons optreden als team bevordert de continuïteit, de efficiency en het resultaat van onze dienstverlening. Kortom: wij zijn bereikbaar en slagvaardig.
Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief