Trouvé

Trouvé
Ligusterbaan 18 A
2908 LW Capelle aan den IJssel

010 72 00 814

info@trouve.nl Bekijk website

Trouvé biedt het beste in Digitaal Werken om efficiënt, optimaal, veilig en betrouwbaar te kunnen werken. Met 13 jaar ervaring levert zij klanten passende totaaloplossingen voor het verwerken van papieren en digitale data. Hiermee worden processen en communicatie verbeterd, klantentevredenheid verhoogd, systemen en data gekoppeld, veilig en betrouwbaar gewerkt en voldaan aan de wet- en regelgeving. Met de gerenommeerde producten waarmee Trouvé werkt om te scannen, herkennen, archiveren en te beheren is Trouvé een toonaangevende leverancier voor elk soort organisatie. Tientallen organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, transport, groothandel en financiële dienstverlening werken met deze oplossingen van Trouvé. Ook als u klein van omvang bent of liever in fases het digitale werken wilt invoeren, dan kan Trouvé u uitstekend daarmee van dienst zijn.
Waarom kiezen voor Trouvé?

 

Wij zijn De Specialist op het gebied van Document Management

Wij geven aan welke oplossing het beste bij u past. Wij verkopen geen producten, maar een passende totaaloplossing.

Wij geven ook aan wat NIET kan. Daar zijn wij eerlijk over.

Wij kunnen systemen koppelen, ook met systemen en pakketten waar u nu mee werkt.

Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk.

Wij combineren onze Digitale expertise met onze IT expertise. Wij kunnen ook beoordelen wat technisch mogelijk is.

Een professioneel en slagvaardig team.

Wij bestaan 13 jaar.

 

Actief in de Benelux en diverse branches zoals zorg, overheid, transport & logistiek, verzekeraars, notariaat, advocatuur, opleidingsinstituten, uitzendbureaus, metaal, retail, productiebedrijven etc.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier