Royal Delft

Rotterdamseweg 196
2628 AR Delft
Nederland

015 - 7600 800

info@royaldelft.com Bekijk website

Royal Delft, opgericht in 1653, is wereldberoemd vanwege het iconische Delfts Blauw dat er gemaakt wordt. Tot op de dag van vandaag wordt het aardewerk nog steeds met de hand beschilderd door meester-schilders. Laat u meevoeren in de authentieke wereld van Royal Delft. Bezoek onze schilders, dwaal door de binnentuin en bewonder de Delfts Blauwe borden van Koning Willem-Alexander en de drie prinsesjes. Een bezoek aan de fabriek kan natuurlijk niet uitblijven, hier creëren ambachtslieden al bijna 400 jaar het bekende Delfts Blauw.

Royal Delft ontvangt jaarlijks 140.000 bezoekers per jaar die de wereld van het koninklijk Delfts Blauw binnen stappen. Naast het ontvangen van gasten in Delft, schilderen de schilders ook de meest mooie maatwerkopdrachten! Een bezoek brengen aan dit unieke bedrijf? Dat kan ook tijdens de kerstborrel van BNH dit jaar. U bent uiteraard ook eerder in het jaar welkom! Neem hiervoor contact op met accountmanager Aubine via a.zechner@royaldelft.com. U vindt meer informatie op www.royaldelft.com.

 

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier