Miss Morrison Koffiebranderij Delft

Voorstraat 7
2611 JJ Delft

06-28480495

martin@missmorrison.nl Bekijk website

Ken je het gevoel dat je heel graag een verhaal wilt vertellen, maar je weet niet hoe je moet beginnen? Dat is het verhaal van Miss Morrison, dé koffiebranderij in Delft. Het gevoel van een passie voor koffie. Een brandend verlangen voor een product met een verhaal dat je moet ervaren, omdat het niet onder woorden gebracht kan worden.

Na jaren van dromen en het schrijven van ondernemingsplannen besloten wij, Martin en Cisca, in de zomer van 2013 om het geheim van de koffiecultuur te ontdekken. We vertrokken voor een drieweekse roadtrip naar Toscane. Die reis heeft ons leven veranderd, want het bracht ons naar het geheim van goede koffie: het branden.

Bij koffie draait het om de juiste inkoop van groene bonen, het proces van branden en het creëren van smaak. Over dat laatste is er de afgelopen jaren veel gediscussieerd, maar de allermooiste gesprekken vonden plaats in de branderijen in Toscane.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier