The Fully Bookers

Binckhorstlaan 36 C233
2516 BE Den Haag

085 048 22 33

contact@thefullybookers.com Bekijk website

EEN BEWEZEN ONLINE MARKETING STRATEGIE VOOR JOUW HOTEL, RESTAURANT OF EVENEMENTENLOCATIE
Op een betrokken manier verzorgd The Fully Bookers de online marketing voor hotels, restaurants en evenementenlocaties. Voor jouw bedrijf zetten wij doelgericht de online middelen in om de potentiële doelgroep om te zetten naar gasten. Dit doen we aan de hand van onze bewezen online strategie, die ervoor zorgt dat jouw bedrijf kan profiteren van de winstgevende mogelijkheden op online gebied.

WAAROM ONZE STRATEGIE SUCCESVOL IS
The Fully Bookers is in staat om voor jouw hotel, restaurant of evenementenlocatie een strategie op maat te ontwikkelen die meebeweegt met de online ontwikkelingen, markt, doelgroep en visie van jouw bedrijf.

Aan de hand van 20+ jaar ervaring in de horeca, evenementen en IT weten wij namelijk doelgericht de juiste online marketinginstrumenten in te zetten en af te stemmen op de in kaart gebrachte behoeften. Niet weten we alleen meer omzet voor jouw bedrijf te realiseren, maar zorgt onze strategie er ook voor dat jouw bedrijf niet volledig afhankelijk is van externe boekings- of reservering platformen.

De afgelopen jaren hebben wij voor diverse bedrijven binnen de hospitality en evenementenbranche gezorgd voor online succes, van restaurants en beachclubs tot aan hotels en evenementenlocaties.

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN DOEN
Geen gast of gezelschap is hetzelfde. Onze expertise gaat dan ook ver en reikt de volle breedte en diepte van de digitale kanalen. Zo kunnen wij voor jouw hotel, restaurant of evenementenlocatie een complete oplossing bieden, waarmee we ervoor zorgen dat verschillende groepen binnen jouw potentiële doelgroep na hun online reis een offerte aanvraag, kamerboeking en/of reservering doen. Onze op maat gemaakte online strategie, jouw hoogste rendement.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier