LanePark Tax & Consultancy

Bezoekadres
WTC The Hague Business Center
3rd Floor (D-toren)
Prinses Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag

WTC Parking
Prinses Marijkestraat 57
2595 TL Den Haag

Correspondentieadres
LanePark Tax & Consultancy
Prinses Margrietplantsoen 33
2595 AM Den Haag

070 - 205 17 60

info@lanepark.nl Bekijk website

Over LanePark
LanePark biedt professioneel en deskundig advies op het gebied van fiscaliteit en administratie dienstverlening met persoonlijke aandacht voor uw onderneming of privé situatie. Wij voorzien u van het juiste belastingadvies, zorgen voor de aangifte van uw inkomens- en of omzetbelasting en verzorgen uw jaarrekeningen.

 

Door onze jarenlange ervaring bieden wij u een service van top kwaliteit en een breed scala aan diensten zonder daarbij de identiteit van u of uw onderneming uit het oog te verliezen. Door onze korte lijnen kunnen wij snel schakelen en inspelen op uw wensen voor zowel nu als de toekomst.

 

Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste wijzigingen op het gebied van belastingaangifte, voordelen en mogelijkheden binnen de wetgeving.

 

Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, zo is het voor u aantrekkelijk en voordelig uitbesteden. Wij vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier