HWE Professionals

Londen 6
2993 LA Barendrecht

0180 749 006

info@hweprofessionals.nl Bekijk website

Met enthousiasme, bevlogenheid en passie zetten de medewerkers van HWE Professionals zich dagelijks in voor het maken van succesvolle matches tussen werkgevers en werknemers. We zijn gevestigd op de de Londen nr. 6 in Barendrecht. En daar bruist het!

 

HWE Professionals heeft als personeelsbemiddelaar jarenlange ervaring in het duurzaam werven, selecteren, matchen en detacheren van professionals voor het bedrijfsleven. Door persoonlijk contact, kennis van wensen en achtergronden van werkgever & kandidaat en maatwerk in bemiddeling, ontstaat een succesvolle match. Er wordt niet alleen gekeken naar het cv, maar juist ook naar de aansluiting van persoonlijkheid en ambities op sfeer, cultuur en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

HWE Professionals bemiddelt personeel op lbo-, mbo- en hbo-niveau en is gespecialiseerd in de vakgebieden techniek, logistiek, bouw en office. Met ons team van enthousiaste professionals zetten we ons met volle overgave in voor zowel de werkgever als de kandidaat. Ook na een succesvolle match blijven we betrokken en zijn we bereikbaar voor advies en ondersteuning.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier