Restaurant Di Sopra

Gezellig borrelen:

Elke dag van 16.00 uur tot 19.00 is er een gezellig borreluur. Geniet van ons in de winter verwarmde terras met uitzicht over de Scheveningse haven onder het genot van een drankje en een hapje. Reserveren is niet nodig, U bent van harte welkom.

Catering:

Ook voor catering bent u bij Di Sopra aan het goede adres. Wij verzorgen maaltijden en borrels op lokatie. In overleg bepalen we het menu en de drankkeuze, komen bij u alles op tijd neerzetten en halen de volgende dag of direct na afloop alle spullen weer op. U hoeft alleen maar te genieten.

Feesten:

Wij kunnen ook in ons restaurant geheel verzorgde feesten en partijen organiseren. Huur onze gezellige 1e etage en en wij verzorgen een intiem feestje. Neem voor meer informatie even contact met ons op en vraag naar Mario of Eddie.

Vergaderen:

Ook voor vergaderingen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze intieme 1e etage is bij uitstek geschikt voor een productieve meeting en uitgerust met beamer en presentatiescherm.

06-53774718

eddie@restaurant-disopra.nl Bekijk website
Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier