VOLGEBOEKT – Zomerse Spaanse Avond aan de Scheveningse kust op 5 september

Deze editie is volgeboekt. U kunt zich helaas niet meer aanmelden…..

Namens Business Netwerk Haaglanden nodigen wij alle partners en (premium)leden uit op maandag 5 september 2022 voor een heerlijke Zomerse Spaanse verbindende avond.Zonnige sferen, een diversiteit aan tapas, heerlijke paella, smeuïge vakantieverhalen met een passende muzikale omlijsting….Wederom alle ingrediënten voor een prachtige avond, deze keer aan de Scheveningse kust bij Beachclub de Golfslag van BNH-lid Guido Venema aan Strand Noord 35a. U kunt (betaald) parkeren bij de nabijgelegen parkeergarages.

 

BREAKING NEWS!! Met topact Janah Louard and the Gipsy’s!

De Zomerse Spaanse Avond op 5 september (van 17.30-21.30 uur) van Business Netwerk Haaglanden (BNH) belooft wederom een mooi, verbindend spektakel te worden. Want naast de vele partners en (premium) leden van het netwerk die met elkaar de ongetwijfeld spannende vakantieverhalen zullen delen, is er op deze avond ook ruimte voor specifiek, muzikaal genot van de ‘Spaanse Gipsy Kings’ namelijk Janah Louard and the Gipsy’s!

 

Foto: topact Janah Louard and the Gipsy’s op 5 september aanwezig tijdens de Spaanse Avond van BNH!

Deze act wordt mede mogelijk gemaakt door Guido Venema (Beachclub De Golfslag), Jan Kuyt (Team Intro) en Freddy van den Bergh (Eye-C Multimedia).

 

 

Programma:

17.30: Inloop gasten + ontvangst welkomstcocktail & hapje
18.15: Welkomstwoord organisatie + Guido Venema
18.25: Korte presentatie ontwikkeling netwerk + programmering 2022
18.45: Informeel netwerken onder het genot van Spaanse food & drinks
21.30: Einde Zomerse Spaanse avond

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

U dient zich voor deze Zomerse Spaanse avond verplicht aan te melden. Na aanmelding ontvangt u een formele bevestiging. De directie behoudt het recht om ten allen tijden inschrijvingen te weigeren.

 

NB: Regelmatig komt het voor dat leden zich aanmelden en vervolgens zonder afmelden niet komen opdagen. In verband met de catering, maar zeker ook in relatie tot het netwerk, is dit niet altijd prettig. Er is begrip voor onvoorziene omstandigheden, maar afmelden is een kleine moeite. Heeft u zich aangemeld en komt u zonder afmelding niét opdagen, dan zijn wij helaas genoodzaakt om een bedrag van € 75,- euro exclusief btw in rekening te brengen. Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

 

Over de locatie:

Beachclub De Golfslag, gelegen tegenover het Kurhaus hotel, is al meer dan vijftig jaar een begrip in Scheveningen. Een modern strandpaviljoen met een uitstekende kaart op één van de mooiste locaties aan de Scheveningse boulevard. Met een enthousiast team van trouwe medewerkers is Beachclub De Golfslag uitgegroeid tot één van de bekendste strandpaviljoens in Scheveningen!

 

Beachclub De Golfslag
Strand Noord 35a
2586 JL Scheveningen

 

Foto: BNH-leden Guido Venema en Jan Kuyt (Team Intro) poserend voor de locatie van de Zomerse Spaanse avond van BNH op maandag 5 september.

 

Beachclub De Golfslag
Strand Noord 35a
2586 JL Scheveningen