ZomerBBQ 2021 Business Netwerk Haaglanden (BNH) op maandag 6 september 2021

Speciaal voor partners en leden van Business Netwerk Haaglanden organiseren we deze inmiddels traditionele ZomerBBQ op maandag 6 september 2021 vanaf 17.00 uur tot 20.30 uur op de locatie Villa Ockenburgh te Den Haag.

 

 

We zijn te gast bij BNH-lid Raymond Talsma en zijn team aan de Monsterseweg 4, 2553 RL te Den Haag. U kunt eenvoudig gratis nabij de Villa parkeren. Deze ZomerBBQ vindt buiten plaats op het speciale (overdekte) terras.

Een ideale manier om uw vakantie-ervaringen te delen met elkaar. Naast een hapje en drankje wordt u een BBQ aangeboden. Zo kunt u het vervolg van het netwerkseizoen aftrappen met collega partners en leden! Ook nieuwe relaties/introducés die willen kennis maken met het netwerk – bedrijven/organisatie met > tien medewerkers – zijn van harte welkom conform voorwaarden van aanmelding en onder voorwaarde van akkoord van de directie.

Wij ontvangen u graag vanaf 17.00 uur.

Programma:

17.00: Inloop gasten + ontvangst welkomstdrankje & hapje
17.30: Welkomstwoord organisatie en Raymond Talsma
17.45: Korte presentatie partners (inclusief elevator pitch)
18.00: Informeel netwerken onder het genot van drankjes & BBQ/DJ
20.30: Einde ZomerBBQ

 

Voorwaarden aanmelden:

U dient zich voor deze ZomerBBQ verplicht aan te melden. Na aanmelding ontvangt u een formele bevestiging. De organisatie behoudt het recht om ten allen tijden inschrijvingen te weigeren.

De entree (inclusief hapjes, drankjes en BBQ) voor partners (maximum drie personen) en members (maximum één persoon) is gratis. Voor overige personen (inclusief introducés en/of niet-leden + extra personen per bedrijf) is de bijdrage € 75,00 per persoon exclusief de verschuldigde btw. Het bedrag is inclusief organisatiekosten & mogelijkheid tot deelname, alle hapjes, drankjes en de BBQ. Dit bedrag dient u vóóraf te voldoen via. bankrekening IBAN NL92INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. o.v.v. ZomerBBQ BNH 2021. U ontvangt daarna een (digitale) factuur.

 

Tot 2 september kunt u als niet-lid/introducé na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega afvaardigen. N.B. Leden die zich aanmelden en zonder relevante afmelding niet komen opdagen, worden een bedrag van € 75,00 per persoon in rekening gebracht.

 

AANMELDEN ZOMERBBQ BNH 2021 op maandag 6 september 2021

Oeps! We konden je formulier niet vinden.