Zomers Champagne Ontbijt van Business Netwerk Haaglanden (BNH) op 10 juli

NB: Vanwege de Coronasituatie is besloten om de geplande Zomerborrel van 1 juli te verplaatsen.

U wordt uitgenodigd deel te nemen aan het Zomers Champagne Ontbijt van Business Netwerk Haaganden (BNH) op vrijdagochtend 10 juli van 08.00-10.00 uur. Dit alles vindt plaats bij het befaamde Restaurant Luden aan het Plein 6-7, 2511 CR te Den Haag.

De dag op 10 juli startend met een heerlijk ontbijt! Er worden speciale tafels opgesteld om alle gasten een compleet ontbijt te verzorgen. Bij goed weer uiteraard op het terras. Op nog geen 100 meter van de plek waar de afgelopen maanden zoveel overheidsbeslissingen genomen zijn met gevolgen voor het ondernemerschap. Graag kijken we vooruit en proosten we met u op het tweede half jaar van 2020.

 

Foto: het bekende terras waar het Zomers Champagne Ontbijt plaats zal vinden

De locatie is/wordt ingericht conform de laatste richtlijnen (1,5 meter) van het RIVM. Er is een looproute en u wordt verzocht om aan alle hygiënische voorschriften te voldoen. We zullen als gastheren ouderwets er weer alles aan doen om te verbinden.

Deze lunch wordt in samenwerking met Prins Horeca georganiseerd.

LET OP: U dient zich voor deelname aan deze Zomerontbijt verplicht aan te melden via de website. U kunt zonder aanmelden NIET deelnemen aan het ontbijt.

 

Foto: het geheel vernieuwde Restaurant Luden aan de binnenzijde

 

Het programma op vrijdag 10 juli ziet er als volgt uit:

08:00 uur: Ontvangst met koffie of thee

08:20 uur: Korte presentatie (invulling volgt)

08:30 uur: Ontbijt + toosten + netwerken

10:00 uur: Einde

Tijdens het ontbijt is er ruimte voor diverse intermezzo’s. Uiteraard is er onder het genot van diverse ontbijtgerechten voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken en van gedachten te wisselen. De bijeenkomst eindigt om 10.00 uur, zodat u nog voldoende tijd heeft om uw werkdag te vervolgen.

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Na uw aanmelding hieronder ontvangt u een formele bevestiging van BNH. Zonder deze bevestiging is er géén toegang tot de bijeenkomst. De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd voor partners en leden van BNH. Introducés zijn van harte welkom onder de benoemde voorwaarden en ná accordering van BNH..

Bij inschrijving en acceptatie zijn er voor de partners (maximaal twee personen van hetzelfde bedrijf) en members (maximaal één) géén kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Voor overige deelnemers (introducés van bedrijven/organisaties met > vijf medewerkers) bedraagt de bijdrage € 45,00 inclusief btw per persoon (inclusief volledig verzorgde lunch + cruise).

Let op: na aanmelding kunt u t/m 8 juli 2020 kosteloos annuleren. Hierna vindt er géén restitutie plaats van het eventuele entreegeld. U kunt dan wel een (interne) vervanger sturen. Dit moet u wel vooraf aan de organisatie laten weten. Bij no-show up van partners en leden (terwijl u zich wel heeft aangemeld), behoudt de organisatie het recht om u € 45,00 per persoon in rekening te brengen. Dit is in verband met de kosten van de reservering. Indien u zich als partner/lid tijdig afmeldt, is dit uiteraard niet het geval. U ontvangt een kwitantie/factuur.

 

Gastheer: Business Netwerk Haaglanden/John Prins (PRINS HORECA)

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.