Persoonlijke uitnodiging aan alle partners & leden van Business Netwerk Haaglanden

Canon Business Center Den Haag nodigt u van harte uit om op maandag 16 mei a.s. tussen 09.30 tot 17.00 uur een bezoek te brengen aan de ‘Colour your performance roadshow 2022’.

LET OP: NETWERKBORREL vanaf 17.00 uur in de ADO Club Lounge (verplicht aanmelden!)

Bezoek onze mobiele showroom

Wij staan met een grote truck voor de ingang van het voetbalstadion van ADO Den Haag, aan het Haags Kwartier 55 in Den Haag. In nauwe samenwerking met Canon Benelux ontvangen we u in deze ultramoderne, mobiele showroom die is voorzien van diverse high-tech oplossingen om efficiënt te kunnen (samen)werken – zowel op kantoor, thuis als onderweg.

Benut de kracht van hybride werken

In deze snel veranderende tijden blijven wij uiteraard volop inzetten op het optimaliseren van uw hybride werkomgeving. Want de toekomst van een succesvolle organisatie ligt voor een belangrijk deel in méér mobiliteit en flexibiliteit voor het gehele team. Deze mobiele showroom is dan ook compleet uitgerust met de nieuwste Canon-technologieën die zowel uw papieren als uw digitale document-stromen ondersteunen.

Geef kleur aan uw succes
Uiteraard starten we met koffie of thee en iets lekkers, waarna we u graag volop inspireren met onze visie op hybride werken, desgewenst ondersteund met een productdemonstratie, zodat u nóg meer kleur kunt geven aan uw succes. Natuurlijk bieden we u ook een unieke, persoonlijke rondleiding aan door het stadion van ADO Den Haag, met een kijkje achter de schermen.

 

Bezoek de netwerkborrel

In samenwerking met de ADO Business Club, Business Netwerk Haaglanden, LEVEN! Magazine, MKB Westland en Netwerk Zoetermeer organiseren we vanaf 17.00 uur in de ADO Club Lounge een gezellige netwerkborrel, waarin u volop de gelegenheid heeft om collega-ondernemers en andere relaties te ontmoeten.

 

Special guest: Mario van der Ende

Mario van der Ende heeft als internationaal FIFA-scheidsrechter honderden voetbalwedstrijden gefloten. Om 18.00 uur zal Dennis Mulder, manager van
Canon Business Center Den Haag, Mario aan de tand voelen over hoe hij het thema ‘Colour your performance’ in zijn mooie carrière heeft toegepast.
Laat u verrassen door Mario’s onverwachte anekdotes en scherpe inzichten,
en doe uw voordeel met zijn bruikbare tips!

 

U bent van harte welkom!

Wij verzoeken u vriendelijk om uzelf aan te melden:  AANMELDEN!